Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Miranda IM

Standardní Miranda IM

Mám problém s mirandou.. všechno frčelo v pohodě.. ale ted jsem předělal PC do jinýho casu a smazal Cmosku a miranda se nějak zbláznila když někomu napíšu tak se mě zobrazí u něj celá historie co jsem sním kdy nakecal a nahoře to co si sním píšu ted musí to bejt nějaká blbost v nastavení... stačí mě smazat si ho z listu znova si ho přidat a je to v pohodě nevíte někdo čím to může bejt? nebo jak smazat historii u všech uživatelů?
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní Re: Miranda IM

Citace Původně odeslal Ladron
    Mám problém s mirandou.. všechno frčelo v pohodě.. ale ted jsem předělal PC do jinýho casu a smazal Cmosku a miranda se nějak zbláznila když někomu napíšu tak se mě zobrazí u něj celá historie co jsem sním kdy nakecal a nahoře to co si sním píšu ted musí to bejt nějaká blbost v nastavení... stačí mě smazat si ho z listu znova si ho přidat a je to v pohodě nevíte někdo čím to může bejt? nebo jak smazat historii u všech uživatelů?
    Nebude problem nahodou v nastaveni casu?
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Standardní

Já sem kokot!!!! ježiši no jistě že je to tím ) dík moc
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

tohle se muze stat, kdyz zmenis cas. u mirandy mas db-tool - je to exac v tom samem adresari. tim se toho spolehlive zbavis. nejspis se ti objevila nejaka chybka v databazi, tak ji timhle odstranis.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání