Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Problem mobile XP + MSI kT6 delte

Standardní Problem mobile XP + MSI kT6 delte

Zkuste mi poradit taky ma mobile XP ale fsb mi nejde zvysit na vic nez na 136 problem asi nebude v prociku.Mam MSI KT6 delte se starym XP mi to jelo na 166 fsb v poho měnil jsem ještě zdroj mohlo by to být tím? Podle desky se při vyši fsb neinicializuje chipset skusil jsem mu pritopit ale to nepomohlo prostě nepostne dik za rady.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

a uz si tam mel procesor ktery ma fsb 166? nemuze byt problem prave v tomhle? zdrojem to byt muze. pokud si nic jineho nemenil.

mas tam posledni bios? nemuze to byt i deskou?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

Není náhodou problém v tom, že XP-M má vysoký násobič a KT6 delta má AMI bios? Myslím, že AMI a XP-M nejde dohromady...Myslím, že deska nesníží násobič než nahodí vyšší fsb a tím pádem ti to nepostne, protože je to moc vysoká frekvence...Myslím, že deska která nemá AMI, ale AWARD/Phoenix by byla ok
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Standardní

tu je o tom viac. proste smola s touto doskou. Aj ja som ten stastny co zohnal mobile 2600 a prd z toho http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php...d54cea30cf913c

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání