Měl jsem doma desku Microstar K7T Turbo Limited Edition, zakoupenou 24.8.01 u firmy Alzasoft, za 5611Kč.
Desce přestávaly fungovat PS2 porty, začala semtam tuhnout, až jsem po nějaké době zjistil, že má vyteklé a nafouklé kondy.
Shodou okolností jsem našel i prodejní doklad, kde je UHRAZENO V HOTOVOSTI- datum uzp: 24.08.01.
Říkám si, je v záruce, a nestála nejméně, budu vadu reklamovat.
Reklamaci dne 29.07.04 po důkladné kontrole desky bez nejmenších problémů přijali. Na můj dotaz, jak reklamace proběhne, sdělil technik, že se deska pošle na opravu k dodavateli (PENTA), kde kondy vymění.
Dvakrát jsem volal, jestli je deska hotová a byl jsem ujištěn, že mě budou informovat sami.
Když se nic nedělo, vystál jsem včera přes hodinu frontu na jejich reklamacích, abych se dozvěděl že deska ještě není hotová, že nafouklé kondy nejsou důvodem k reklamaci, a že jsem prý měl desku asi venku, ona zmokla a pak se jí nafoukli kondy. Předtím ještě zkoušel, že byla mechanicky poškozená, ale na protokolu je jasný dodatek že nebyla
.
Nechal jsem si potvrdit návtěvu po lhůtě 30dnů k vyřízení reklamace s tím, že reklamace vyřízena nebyla.
Bylo mi sděleno, že dnes mě bude kontaktovat odborník na "problémové reklamace". Po urgenci mě opravdu dnes v půl šesté zavolal.
Sdělil mi, že se deska vrátila od dodavatele, a že bohužel už není v záruce. Oni jsou však firma plná lidumilů a prý s tím něco udělají, bohužel mě to bude stát peníze![]()
.
Teď raďte, co s nima zítra mám udělat.