Stránka 1 z 3 123 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 60

Téma: :: Silver DEVIL :: b(L)ack again beta 0.04

Standardní :: Silver DEVIL :: b(L)ack again beta 0.04

Tak jsem udělal dost změn na to, abych to tady opět vystavil. Poslechl jsem tedy ostatní a krom jiného jsem taky stříknul mechaniky, budu VELMI RÁD ZA KAŽDÝ (BYŤ I NEGATIVNÍ) NÁZOR...
    Na mojí stránce www.calver.cz/luke/pc jsou komplet nové fotografie, poznatky, návrh na bočnici a NOVÉ video s LED analyzérem pokud se nenačte nová verze, doporučuji tam stisknout CTRL+F5 pro refresh...

-----------------------------------
    update 16 01 2004

video - reakce neonu na hudbu
    http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=43341

DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Standardní

Mno, velice pekny. Ten nastrik mechanik tomu pridal konecne ten smrnc. Jaks rikal, uz jenom tu bocninci a bude to cool. Mne tam sice vadi ten analogovy metr, je tam mnoho volneho mista po stranach, ale to jen subjektivni nazor.

Good one, prosim, pokracujte v smere jizdy

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní

me se to teda moc nelibi je to preplacany a stil je ala materska skolka

Standardní

Citace Původně odeslal fabsa
    me se to teda moc nelibi je to preplacany a stil je ala materska skolka
    souhlas, mně se to taky nelíbí. Je to opravdu přeplácáný, hlavě diodama.
    Evokuje to ve mně vytuněnýho rapida s ¨všemožnýma blikátkama řízenýho 18-tiletým klukem a na plný pecky puštěným duc-duc

PS: nic proti, ale ty diody bych ubral...

Standardní

No, sám jsem v začátcích, když jsem po tuningu nechtěl moc modovat a všichni psali, že to chce barvy a.. a.. psal obavy z toho, abych to pak neměl přeplácané. Každopádně mi to takhle teď přesně sedne, v pokojíku to vypadá dost dobře, zvlášť v šeru. LEDka nepůjde pryč ani jedna - tvoří celek, každopádně světlo je teď řízeno ve třech úrovních - jsou zapínat jednotlivé okruhy. Stejně jako je vypínatelný ten analyzér na monitoru.

Styl mateřská školka, to mě dostalo, protože já myslel, jak to nemám precizně - žádné mapy (fleky), vše pěkně hladké a kontrastní. Navíc opětovné "otypování" nápisy na DVD/vypalovačce.

Ale jak jsem psal, jsem rád za každou reakci, i negativní. Každopádně ty LED zůstanou na svých místech.

PS: mě taky "fascinujou" Ti kluci s laděnýma škodovkama, co si dozadu nalepí obrovskou samolepku BRAMAC, nebo MOUNTAIN BIKE 18 SPEED (teď nekecám) a natřou si na MBčku žárovky v reflektorech namodro a skoro vůbec nesvítí (to taky nekecám). Já mám teď zas takovou divnou averzi k modré barvě - všichni chtějí pořád modré, modré, ... až už to omrzí. No na displejích founů to nahradila barva

Jinak, už mi přišel ve zboží ten originál černý rámeček, takže teď mi tady leží černý šuplík se stříbrným čelem a bílý šuplík s černým čelem, vypadá to fajn
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Standardní

Citace Původně odeslal Luke_chiptuning
    No, sám jsem v začátcích, když jsem po tuningu nechtěl moc modovat a všichni psali, že to chce barvy a.. a.. psal obavy z toho, abych to pak neměl přeplácané. Každopádně mi to takhle teď přesně sedne, v pokojíku to vypadá dost dobře, zvlášť v šeru. LEDka nepůjde pryč ani jedna - tvoří celek, každopádně světlo je teď řízeno ve třech úrovních - jsou zapínat jednotlivé okruhy. Stejně jako je vypínatelný ten analyzér na monitoru.

Styl mateřská školka, to mě dostalo, protože já myslel, jak to nemám precizně - žádné mapy (fleky), vše pěkně hladké a kontrastní. Navíc opětovné "otypování" nápisy na DVD/vypalovačce.

Ale jak jsem psal, jsem rád za každou reakci, i negativní. Každopádně ty LED zůstanou na svých místech.

PS: mě taky "fascinujou" Ti kluci s laděnýma škodovkama, co si dozadu nalepí obrovskou samolepku BRAMAC, nebo MOUNTAIN BIKE 18 SPEED (teď nekecám) a natřou si na MBčku žárovky v reflektorech namodro a skoro vůbec nesvítí (to taky nekecám). Já mám teď zas takovou divnou averzi k modré barvě - všichni chtějí pořád modré, modré, ... až už to omrzí. No na displejích founů to nahradila barva

Jinak, už mi přišel ve zboží ten originál černý rámeček, takže teď mi tady leží černý šuplík se stříbrným čelem a bílý šuplík s černým čelem, vypadá to fajn
    fajn, že to bereš takhle. Ono se každýmu líbí něco jinýho Hlavně, že se to líbí tobě, to je důvod proč to děláme

Standardní

Ja bych mel takovy dotaz, a to, PROC SI SAKRA SNAD VETSINA ZVAS POJMENOVAVA PC JAKO "neco devil", "neco shadow" "neco a nejaky "husty" ENG nazev"

Je to samozrejme Vase vec, ale jen se podivejte, nejak moc lidi to pouziva, originalni, ze?

jo a jeste ten nazev threadu " # # # Silver DEVIL b(L)ack again # # #"
    tohle kdyby psal kazdy, tak tu nikdo a nic nenajde.( myslim jako pouzivani ### a jinych znaku pouzivanych ke zviditelneni)
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

@ Staňour - jojo, svatá pravda

@ commander - no, asi tak... pro ten počítač jsem vymýšlel nějaký název do loga a projektu... no a protože je to v realu takový ďáblík, tak dostal do vínku název Silver DEVIL. Přece jenom kdybych na něj nalakoval "Stříbrný ĎÁBEL", tak by to nebylo to pravé ořechové. To by bylo asi tak za mě...

OK, já v názvu threadu ty křížky zruším
    DECENT II EXTREME

Standardní

Citace Původně odeslal commander
    Ja bych mel takovy dotaz, a to, PROC SI SAKRA SNAD VETSINA ZVAS POJMENOVAVA PC JAKO "neco devil", "neco shadow" "neco a nejaky "husty" ENG nazev"

Je to samozrejme Vase vec, ale jen se podivejte, nejak moc lidi to pouziva, originalni, ze?
    souhlas, moc origoš to není. Sumec v duši je lepší

Standardní

Aji sumec v duši, aji slunce v duši - k tamtomu OK case to pěkně sedne

ještě dodatek: Staňour to vychytal dobře. Došlo mi, že Staňourovi patří Sumec (slunce) v duši - u kterého jsem psal: na stůl bych si to nedal, ale je to bezvadný mazec mod - prostě se to odlišuje a je to takové "uklidňující"... no a Staňour by si zas třeba nedal na stůl Devila

Jinak commander mě donutil k přemýšlení - odkaz na web nemá a sestavu taky ne, takže nemůžu posoudit, jak moduje (a dává názvy) on. Každopádně má pravdu v tom, že dávání názvů projektům je naše věc. Stejně jako u aut se přece taky dává Hyundai SantaFe, Seat Ibiza... tak (i ve světě) jsou zas rozšířené většinou nějaké "hardcore" labely pro úpravy case - a já myslím, že je to dobře. K modu to přece obecně sedí. A ani si nemyslím, že by nějak tím, že název není originální (i když - jak jsem viděl - TURBOSNAIL, GREEN CUBE, BLUE ALIEN - vždyť to vše je svým způsobem originální) - tak - prostě to tomu sedne a proč to měnit a taky: CO VYMÝŠLET? Název SMRT MLADÝCH STOPAŘEK zavrhuju!
    DECENT II EXTREME

Standardní

Turboslimak je ciste z rozumu - komponenty stojej za starou belu, vsechno se na tom cuka, tak uz ten nazev vyplynul tak nejak sam .

Ale k tvymu modu. Vypada to fakt solidne, LEDky se mi tam libej a proste cely to je pekne udelany. To logo ala Xaser taky stoji za to. Dobra prace.
    WS: AMD Athlon 64 4000+/2.6GHz, Gigabyte GA-MA69GM-S2H, 4GB RAM, 80GB Seagate 7200.10, 160GB Samsung SP1614C, LG GSA-4163B, Int. VGA Radeon X1250, AOpen H500B 350W, EIZO S1910-K, MS Basic Keyboard, MS Laser Mouse 6000
    SRVR: Intel Celeron 2.16GHz, Intel D865PERL, 1GB RAM, 2x320GB + 1x300GB Seagate SATA, AOpen H600A 350W, Inet 16Mbps/10GHz od www.lysafree.net

Standardní

Citace Původně odeslal commander

jo a jeste ten nazev threadu " # # # Silver DEVIL b(L)ack again # # #"
    tohle kdyby psal kazdy, tak tu nikdo a nic nenajde.( myslim jako pouzivani ### a jinych znaku pouzivanych ke zviditelneni)
    protoze je jednodussi nepouzivat interpunkci v nazvu...navic pri hledani pak clovek nevi jestli to je tak ci onak...anglictina je holt univerzal...pochybuju ze bys sam bral "Stribrny Dabel"...
    C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
    WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
    Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
    C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello

Member
    Vliv
    271

Standardní

libi se mi to a ani mi to nepripada preplacany...jenom sem se chtel na neco zeptat - ty kryty mechanik sou bily nebo stribrny?(jestli bily tak prestrikat) a jednu vec sem ti chtel vytknout - ten napis Silver Devil se mi fakt vubec nelibi a akorat to tu bednu podle me hyzdi
    notebook Acer Aspire 5920G
    netbook Fujitsu Siemens P1510D

Standardní

Tady nejde ani tak o pouzivani ENG, spis ze tam do tech nazvu cpano je samy "dabel, ufon, duch". To jsem myslel.

2 Luke: Jako uz vidim, jak bude treba Skoda Alien. Sam si uvedl treba Ibizu, to si na PC asi nedas, to bych asi nesrovnaval. (Citroen Devil-hahaha )

jo a s tim pc, je videt, ze uz si za vodou, kdyz si myslis, ze muzes posuzovat lidi, podle toha, jak si pojmenivavaj pc, pane TUNERE.
    Ale jestli to o to vazne jde, tak muj laptop nema nazev, rikam mu treba "dobre", nebo taky "ty svine", "zasr. čůr.", "zmrd" a podobne, podle nalady
    Kdo si pocka, ten se docka.
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

@ Beleg - Dík Ty mechaniky jsou stribrno-cerne s tim, ze na combu jsou znova udelane napisy, snad to jde na strance aspon trochu videt. Napis se mi (a lidem, co u me byli.. az na matku, ale ta rika, ze se toho celeho boji, ze ji to kopne ) fakt hodne libi. Poslu jeste fotky tech supliku, tam by se ti to snad mohlo libit, napis bude schovany a bude tam cerny VIPowER s
    celem a la stribrna metaliza

@ Commander - no flame, please. Ja to myslel dobre a nenavazim se do Tebe. Jasne jsem rekl, ze tak jako jsou jiste "tradice" - pojmenovani aut, tak je tomu i u PC a jasne jsem rikal, ze vetsinou jde o hardcore mody a lidi tomu pak davaj drsne nazvy a je to tak OK (to s tim citroenem devil je trosku mimo misu). Kdyz se chces se mnou hadat, tak se podivej i po modech ve svete. Takze: Ty rikej pocitaci svine, ja mu rikam Silver DEVIL a s kamosem jinak taky dablik Jinak, Airwolf to s tou anglictinou vystihl.

@ KUBA - dik.. to s tim, jak jsi popisoval vznik nazvu TURBOSNAIL, pobavilo cOOl. Taky bych chtel ten displej ale nejak zase zacinam lenivet (zimni spanek)

No a jeste tady prilepim ten navrh na bocnici, co vy na to, nez to necham riznout? (je to schvalne v gifu s malo barvama, aby to moc nezabiralo)

Ta loga vespod jsou tam omylem, byl to podklad pro rezani folie.

PS: sorry, ze je to cesky, ale ted mi nejak nejede diakritika
    DECENT II EXTREME

Standardní

No nevim, aspon nebudete muset kupovat vanocni stromecek

PS: Vietnamcum bys udelal radost
    XP 1700+, AC CS2 TC, 512MB DDR400, Epox 8VTAI, Seagate 120GB SATA, Hercules 8500le 64MB

Standardní

@ Damian - vyse uz jsem popisoval, ze svetla jdou ve trech urovnich vypinat a ted mam v planu udelat ty oci mzouraci - resi se to v tematu vedle. Co se tyce vyberu vanocniho stromecku, odkazu Te radeji jinam, do komercni sfery: http://www.pretaktovani.cz/text/Computex.asp
    jinak nechapu, co mas proti svetylkum ted se delaji svitici mysi, svitici vetraky, svitici panely na grafickych kartach, podsvetlene panely s regulaci, svitici (!) konektory.. no a nejlepe, kdyz kazda vec sviti jinou barvou (treba kazda LEDka na vetraku jinaci) to myslim ironicky (ale prakticky to je videt na tom odkazu na pretaktovani.cz (vyse))

Tady je, zvlast pro Belega , to foto se suplem (napis na dvirkach je tedy zakryty suplem)

[/url]
    DECENT II EXTREME

Senior Member Avatar uživatele DOT
    Věk
    39
    Vliv
    295

Standardní

bez tech ledek by to bylo lepsi .
    <III>
    C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
    IBM ThinkPad T60p
    olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36

Standardní

No proste já jsem na LEDky (a pritom mi taky nektere case pripadaji preplacane svetlem - zvlast nemusim vetracky, co maji kazdou ze 4 LED jinou barvou).

Uz uz jsem chtel strikat klavesnici, kdyz k nam jako blesk z cisteho nebe prisla na sklad mooooc fajn klavesnice:

Edit: fotku jsem z tadyma vyhodil, protože klávesnice je vidět níže na fotce sestavy, jinak url na fotku, která zde byla původně, je: http://www.calver.cz/luke/pc/images/keyb.jpg

No a to nejlepsi na tom je, ze je precizne udelana, dobre se na ni pise a stoji 370,- Kc u nás na pulte s DPH

Jinak jsem si taky vyhledl repro, ktere by mozna vic lepe sedly k tomu modu a zacina to byt snad trochu konkurence Geniusu - no a u Tech bych chtel jemne cervene podsvitit (vypinatelne) membrany pod tema stribrnyma latkovyma prikryvkama - no jo, nechcete nekdo Genius 5.1 HT repro?
    tady jsou ty Gembirdy:
    [/url]
    DECENT II EXTREME

Standardní

Tak to balím a jsem totálně naštvaný - prostě digitálním fotoaparátem nezachytím ten case tak, jak má být za včerejšek a dnešek u mě bylo 6 lidí a všichni to chválili a potvrdili, že reál je o něčem jiném než na fotkách - prostě je to v reálu lepší (tady lidi mají námitky proti LEDkám, že je tam moc světla, ale v reálu je to takové správně ponuré A NEJSOU TO JEN LEDKY (SVÍTÍCÍ BODY), ale právě to různě na hranách case DĚLÁ TAKOVÉ SVĚTELNÉ JEMNÉ MLHOVINKY (fajn je to u Těch dvou malých LED diod u přepínačů vedle infra) - prostě je to exclusive a potvrdil to i člověk, který se neostýchá kritizovat a kritizovat, pokud k tomu má důvod

Ten volant má taky jemný mod samolepka ŠKODA, litá do plastu, podezřele přesně pasovala na kulatý vyndávací střed na volantu DEXXA - vypadá to, jako by při výrobě počítali s tím, že to tam nalepím
    DECENT II EXTREME

Standardní

Stale se snazim nekoho ukecat, at mi vymysli, jak udelat ten "mzourac" na LED, o kterem se mluvi tady v jinem threadu tak, aby mi oci (4x LED na 12V ze zdroje) postupne rozinaly a zase vypinaly (mzouraly) ach jo. Jinak se mi ted honi v hlave myslenka na tohle:

vzpomnel jsem si, ze jsem to kdysi videl.. a nasel:

No a problem je, jak takovou trubku (k tomu, co mam v planu) sehnat. Kde bych mohl neco takoveho najit ?
    -------
    jo a kdyz uz o tom tocim, tak tohle vypada dobre:
    DECENT II EXTREME

Standardní

To akoze chces, aby ti ten pocitac vedel aj lietat?
    Blue PC = RC5-72 Power 5.3 MKeys/s

Standardní

No, jeden pocitac uz letel ze stolu... a nebylo to nic prijemneho

Je to jen "na ten efekt", ale kdyby ta "roura?" vedla nejak vice dozadu a vetrak mel aspon tak 1500 rpm, tak by to mohlo i slouzit. Jenze ja zas uz nejak chlazeni nepotrebuju a zakladam si na tichosti. (kdyz jsem na nej kdysi rval "bud ticho", tak to nezabiralo ) Fakt me ale nenapada, kde ten "matros" sehnat
    DECENT II EXTREME

Standardní

Tie ohnute rury, niesu nahodou vodoinstalaterske kolienka nafarbene zlatou farbou? Dufam, ze vies ake myslim - odtokove!
    Blue PC = RC5-72 Power 5.3 MKeys/s

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní

Citace Původně odeslal OndreJ
    Tie ohnute rury, niesu nahodou vodoinstalaterske kolienka nafarbene zlatou farbou? Dufam, ze vies ake myslim - odtokove!
    jo taky bych rek ze sou to ony
    .

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Silver Devil 1.2 - šokující,provokující,a zřejmě i výstřední
    Založil Luke_chiptuning v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 127
    Poslední příspěvek: 01.04.2005, 16:26
  2. Tak jsem to trošku doladil - je to lepší? (Silver Devil)
    Založil Luke_chiptuning v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 27.10.2003, 11:00
  3. Seznam her plně podporující Beta 8
    Založil Katoo v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 20.01.2003, 11:58

Pravidla přispívání