No, sám jsem v začátcích, když jsem po tuningu nechtěl moc modovat a všichni psali, že to chce barvy a.. a.. psal obavy z toho, abych to pak neměl přeplácané. Každopádně mi to takhle teď přesně sedne, v pokojíku to vypadá dost dobře, zvlášť v šeru. LEDka nepůjde pryč ani jedna - tvoří celek, každopádně světlo je teď řízeno ve třech úrovních - jsou zapínat jednotlivé okruhy. Stejně jako je vypínatelný ten analyzér na monitoru.
Styl mateřská školka, to mě dostalo, protože já myslel, jak to nemám precizně - žádné mapy (fleky), vše pěkně hladké a kontrastní. Navíc opětovné "otypování" nápisy na DVD/vypalovačce.
Ale jak jsem psal, jsem rád za každou reakci, i negativní. Každopádně ty LED zůstanou na svých místech.
PS: mě taky "fascinujou" Ti kluci s laděnýma škodovkama, co si dozadu nalepí obrovskou samolepku BRAMAC, nebo MOUNTAIN BIKE 18 SPEED (teď nekecám) a natřou si na MBčku žárovky v reflektorech namodro a skoro vůbec nesvítí (to taky nekecám). Já mám teď zas takovou divnou averzi k modré barvě - všichni chtějí pořád modré, modré, ... až už to omrzí. No na displejích founů to nahradila barva
Jinak, už mi přišel ve zboží ten originál černý rámeček, takže teď mi tady leží černý šuplík se stříbrným čelem a bílý šuplík s černým čelem, vypadá to fajn