Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: FlyTV2000 blbne mi nahravani

Standardní FlyTV2000 blbne mi nahravani

Ahoj...mam tuner 3Demon 951ku a pouzivam na to FlyTV2000 (tusim verzi 2.26)...vsechno pracuje jak ma az na nahravani videa nebo programu z televize. Pokazde se mi totiz rozjede zvuk s obrazem. Zkousel sem ruzne kodeky, divx 5ky, mpg4 v1 a v2, zapinal - automaticky synchronizovat zvuk a obraz, nebo sem primo nastavil rucne - posunuti zvuku o 0,000%...a nic...pokazde se to rozjede...cim delsi nahravka tim vice na konci posunute...nemuzete mi nekdo poradit co s tim? Diky Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Standardní

Do tohohle moc nevidim, ale zvuk se mi rozjizdel, kdyz jsem jako novej majitel TV karty zachytaval rovnou do DivX a MP3. To se prej nesmi (jestli to plati i ted nebo to platilo jen pro urcitou verzi, to nevim).
    Takze obraz asi do ceho chces a zvuk nekomprimovane, zkomprimovat az dodatecne.
    Kolik mas v nahravce drop outu?
    CPU: AMD Phenom X3 (2,8GHz), MOBO: Gigabyte GA-MA-790FX-DQ6, RAM: 2x2GB (A-Data), GPU: ATI Radeon HD4850, HDD: 120GB Kingston SSD (SATA) + 2TB Seagate (SATA), CHLADIČ: Scythne Ninja, OPTIKA: DVD-RW Asus, Audio: SB X-Fi Xtreme audio, TV KARTA: Asus TV/FM, CASE & ZDROJ: Chieftec DX01-BD/Corsair HX520

Standardní

Zcela bezny jev - v nastaveni nahravani - AVI Options - File and synchronization settings - Master stream AVI Mux na "Audio".
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Standardní

Ok diky moc za rady...ja to prave prcnul do Divx a MP3...dneska to vyzkousim..prave meto nastvalo protoze sem si nahral nejaky videoklipy a kdyz pak nesedi zpev do huby je to hruza

Jo drop out zadny...zajimave...nula...akorat kdyz sem to daval do mpg4 v2 (v1 mi pak media player nechtel prehrat a ani winamp) tak dycky na zacatku hodil 1 drop out...jinak nic... cus a dik moc Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání