Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Umřel Barton2500-jak na to ?

Standardní Umřel Barton2500-jak na to ?

Hlásí se v biosu velmi chaoticky , nenajede na jakékoliv frekvenci - někdy vůbec . V Alfě mi reklamaci neuznali , ač není ani ožehlý ,ale nálepka ze zadu je tepelně narušená (ne zahnědlá). Technik mi tvrdí že je cache v ř**i ,otázka je z kolika bank je a které mustky jsou to. Díky
    Hups?Hups!

Standardní cache

podle me je mrtvej ale... co treba zkusit vypnout cache v BIOSu ?
    GEEK CODE BLOCK : Version: 3.1
    GIT d- s++:-- a-- C+++ UL>++++ P L++(+++) W+++@ !N o? w+(++)$>! PS++(+) PE Y+ PGP(+) X+ R+(+++) tv- b++@ DI++ D+++ G+ e(*) h+ !r y?

Member
    Vliv
    274

Standardní

Box?
    Jak je ta nálepka poškozená?
    Jak jsi k tomu přišel?-tepalně poškodil nálepku,to jsi taktoval,vysadil větráček nebo co?
    Jestli jsi netaktoval,ani jsi neměnil voltáž ani nic podobnýho,pak ti to musí vyměnit,ale jinak bych řekl,že už s tím těžko něco uděláš,ale jestli na něco přijdeš,zkus to,za to nic nedáš.

přinejhorším máš pěkně drahej přívěšěk na klíče

Standardní

:FunATIk Když vezmeš obdelník , tak na jedné širší straně je jako zteklý.Mám za to že můstky l2 jsou spínací pro paměťové banky cache,takže seškrábat ,přerušit , postupně pospojovat a možná budu mít Duron s jádrem Barton
    Hups?Hups!

Standardní

Jinak CPU jsem netaktil ani neměnil napětí , ale desku , tak jsem možná měl bloklý ventilátor ,jenom mě zaráží že to bios nestopnul hned ze startu.
    Hups?Hups!

Senior Member mince
    Vliv
    302

Standardní

Citace Původně odeslal jura
    Jinak CPU jsem netaktil ani neměnil napětí , ale desku , tak jsem možná měl bloklý ventilátor ,jenom mě zaráží že to bios nestopnul hned ze startu.
    Ten CPU sis, předpokládám, montil sám, že? Nemusel si taktovat, ale třeba si špatně nasadil větrák, dal moc pasty, větrák nezapojil nebo já nevím co, prostě neodborná montáž(v případě reklamace není co řešit), a tak ti hodně vystoupala teplota a ta nálepka byla roztekla právě teplem, ničím jiným. Proto se ti to neuznalo.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní

Jednou sem blbe nasadil chladic na XP1700+...jednou stranou sedel na socketu...zapnu...nic...zaclo neco smrdet..rychle vypinam..ale pozde...na zadni strane se odletovaly ty SMD kondiky a papa...takze sem kamosovi vydelal...Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání