Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Nevypínání PC po flash BIOSu u Epoxu KDA3J

Standardní Nevypínání PC po flash BIOSu u Epoxu KDA3J

Tak já tomu Epoxu už vážně vůbec nerozumím. Po xx flashování BIOSů se mi prostě nevypíná počítač. Jenom to hodí na monťáku Power Off sequ. in 5 sec. což je vpořádku, ale pak místo toho, aby se všechno vypnulo, jede to dál a nemůžu to vypnout ani switchem na skříni.
    Horší je, že to dělá i v BIOSu, už jsem ho znovu flashoval xxx-krát, vyndaval baterku, clear CMOS, ale pořád je tu ten problém. Jediná cesta jak to vypnout je vzadu na switchi ve zdroji.
    Flashoval jsem jak z Windowsů, tak přes disketu, dal jsem i clear DMI block, ale nic nepomohlo. Já už vážně nevím, čím by to mohlo být.
    Při prvním flashy došlo k naprostýmu zhroucení systému a musel jsem flashovat znovu. Stalo se někdy někomu něco podobnýho?

Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

Standardní

No hele není to náhodou právě nějaká věcička v biosu? U taty mě to dělalo to stejný že nešel vypnout a byla to jen prkotina právě v biosu
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Standardní

Citace Původně odeslal Ladron
    No hele není to náhodou právě nějaká věcička v biosu? U taty mě to dělalo to stejný že nešel vypnout a byla to jen prkotina právě v biosu
    Zkoušel jsem už v power managementu to nějak ovlivnit, ale bez výsledku. Hlavně když je ta jakoby "vypnutý", tak pořád svítí hrabající disk a fany a deska pořád jede, jenom obraz je už v tahu a komp nereaguje ani na reset a power switch, jedině to vypnout přes zdroj.

Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

Standardní

tak tím moje rady končí promin
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání