Nektere soubory nejdou v XP smazat a pristup napr. k jejich vlastnostem trva 2-3 minuty. Pise to hlasku, ze soubor pouziva nekdo jiny, treba ihned po restartu a to se jedna o bezne soubory ! Co s tim ??
Nektere soubory nejdou v XP smazat a pristup napr. k jejich vlastnostem trva 2-3 minuty. Pise to hlasku, ze soubor pouziva nekdo jiny, treba ihned po restartu a to se jedna o bezne soubory ! Co s tim ??
Tak jse ted zjistil, ze kdyz dam Vlastnosti toho nesmazatelneho souboru, tak XPcka behem tech 2-3 minut sezerou veskerou pamet (512 DDR) !! Je to celkem hrozne divne !
Tak jsem ho smazal![]()
![]()
Ve Vlastnostech / Upřesnit u toho souboru a na HDD jsem zrusil Archivovat Indexovat . A smazal.
Dale jsem dostal radu, ze napr u avi ... se neda smazat pokud je na nejakem play listu napr. Windows Media, nebo DVD prehravac. takze analogi muze byt i u jinych souboru s tim, ze nesmazatelny soubor je nekde v nejake nabidce nejake aplikce.
Super info!Lebo mne sa to samozrejme stáva tiež.
Athlon 1333@1450, Titan TTC-D5TB(4), Gigabyte 7ZXE KT133a, 256MB SDRAM, MSI GF FX 5500 128MB TV-out, SB Audigy OEM, CDR Teac 532E-B, CDRW Teac W540E, Maxtor DM plus 8 30GB 7200 ot., Microcom Inporte voice, zdroj 350W, Eizo F56 17\", HP 640c, Windows XP Professional CZ /SP1
To s tymi playlistami je pravda ...nielen Media Player ale aj WinAMP ,Viplay ...
Ja to riesim tak ze sa uplne odlogujem.
Ked sa nalogujem - mozem zmazat vsetko.Pri "Log Offe" system pozatvara vsetky thready
ABIT NF7-S 2.0 ||AMD Mobile Barton 2600+ ||Corsair TwinX 2x512MB ||Inno3D GF 6800 128MB ||
WD 120GB JB ||NEC DVD-RW ||LG 17" 1710B LCD ||Thermaltake Silent Boost ||
to se mi parkrat stalo u dc ze jsem nedotahlou vec nemoh primo smazat ale nejni to problem![]()
Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)