Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Koncert na CD

Standardní Koncert na CD

Čau lidi, potřebuju poradit s takovýmto problémem. Mám nahraný záznam živého koncertu a chtěl bych ho plácnout na CD. Jenže když ho tam dám tak,jak je, bude to jedna dlouhá písnička dlouhá 60 min nebo kolik a nebudu moct posunovat po jednotlivejch písničkách. Jenže když to rozdělím na jednotlivé písničky, tak tam budu muset dát mezery a to bude taky blbý. Takže jak nahrát na CD koncert bez mezer, ale aby tam přesto byly "zarážky" u jednotlivých písniček? Zkoušel jsem Nero 5.5 a Alcohol 120 a ani v jednom mi to nejde...
    Díky
    Honza
    Am386 DX 40

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    334

Standardní

Bud tu audio stopu rozdel a vypal bez mezer a nebo ji nech v celku a vypal to CDRwinem pres CUE s tracklistem. Ten postup s CUE si najdi na CDR.cz

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Standardní

Pokud chces vypalit AudioCD bez mezer, je potreba mit ho v gapless formatu (tj. WAV, Vorbis OGG) protoze format MP3 na zacatek i konec kazde skladby kratkou mezeru prida .
    Absolutne "bezmezerne" lze audio vypalovat pouze v programu Feurio, v Neru se to povede pouze pokud se konec tracku vejde presne aby zaplnil cely segment na CD, jinak se doplnuje nulami.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Standardní

Díky ten cue list zkusím. Rozdělit to na kousky a vypálit bez mezer jsem zkoušel v Nero a úplně se mi podělalo, Cd jsem vyhodil...
    Díky
    Honza
    Am386 DX 40

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání