Mam desku se Soundstormem, ale nepouzivam ho, pouzivam Audigy 1. Projizdel sem cely forum a nic konkretniho sem nenasel. Co teda hraje lip Soundstorm nebo Audigy 1, jo a jeste v supliku mam SB live 5.1
dik za nazory
Mam desku se Soundstormem, ale nepouzivam ho, pouzivam Audigy 1. Projizdel sem cely forum a nic konkretniho sem nenasel. Co teda hraje lip Soundstorm nebo Audigy 1, jo a jeste v supliku mam SB live 5.1
dik za nazory
Soundstorm urcite - mel jsem stejnou kombinaci, stejnou situaci, pak mi ale bracha audigy slohl a presel sem na soundstorm a vetsi spokojenost - hlavne co se tyce ovladacu to je nebe a dudy - vzdycky kdyz sem instalil neco novejsiho na audigy tak se modlil aby to jelo - hardware maj mozna dobrej ale ovladace od creative katastrofa. Soundstorm mel jednu nevyhodu - mam starou revizi desky s kodekem ALC650 a tam to sumelo na kvalitnich sluchatkach kdyz sem taktil. Nicmene ted jedu pres digital dekoder a mam klid. Novejsi revize desek maj vetsinou ALC655 a ty teda sumej podstatne min - temer neslysitelne.
Sum se tyka samo jen analogovych vystupu.
Nejen má sbírka grafických karet na www.vgamuseum.info
no, také jsem vyměnil SB Live! za Soundstorm (obrazně řečeno)
ale zda je Audigy1 horší či ne bych netvrdil![]()
nejakou dobu jsem taky jel na Soundstormu,srovnatelny s creativackym Livem,asi bych Adigynu prodal a zil bych na digitalu,APU![]()
Abit NF-S rev.1.2,AMD 2000+@2400+,Copper Silent,dual Geil 2x512 400Mhz,GeForce 6600GT Leadtek,Maxtor Diamond Plus 9 120Gb 8mb cache,repro Logitech Z-680,Audigy 2 ZS,19\"Viewsonic P90f,Logitech Internet Navigator Keyboard,case Audi XP
Asi si spatne hledalPůvodně odeslal Koutas
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php...ght=soundstorm
"SoundStorm se stará pouze o digitální výstup. Pro analogové připojení na deskách s nforce se nejčastěji používá kodek ALC-650 AC´97, patří k těm lepším, ale Fortissimo III hraje lépe." etc![]()
Phenom II X4 960T @ 4 GHz 1,425V 5th and 6th core functional, Arctic Cooling Freezer 13 Pro, Asus M4A785TD-V EVO, 16GB DDR3-1600 Kingston HyperX, Sapphire HD 7950 Vapor-X OC (1140/6400 MHz) , Kingston HyperX SSD - 120GB, SAMSUNG 1TB Spin Point F3, WD 20EARX 2TB, WD 15EARS 1,5TB, Dell U2412M, Seasonic M12II-620 620W, ASUS Xonar D1 soundcard + CREATIVE GigaWorks T3, LOGITECH Z-5500(placed in front of TV), Razer DeathAdder Left-Hand, Logitech Illuminated Keyboard CZ, rSeat EVO V3 RB + Logitech G27
HONDA Accord Type-S (2,4 DOHC VTEC)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)