Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Celeron 1,7G - problem

Standardní Celeron 1,7G - problem

Mám problém s Celerom 1,7 s jadrom Wilamette ktoremu ked zvysim FSB na 105 tak už mrzne jak divý ale win nabehne v pohode lenze ked pustim hru alebo 3Dmark tak už mrzne. Teplota sa mi zda v celku dobra, mam tam cooler z P IV 1,6 lenže doska nemá tepelne senzory takže to skúšam iba odhadom. Otvoril som okno a chladic bol studeny maximalne tak 35° čož je málo. Poraďte čo s tým už ma to štve diky za rady
    E6400@3GHz, P5N-E SLI, Corsiar 2x512, 7600GS voltmod@700/1600, Hitachi 320G 16MB, TV @nywhere, BlueStorm II, watercooling...

Standardní Re: Celeron 1,7G - problem

Citace Původně odeslal =PepeK=
    Mám problém s Celerom 1,7 s jadrom Wilamette ktoremu ked zvysim FSB na 105 tak už mrzne jak divý ale win nabehne v pohode lenze ked pustim hru alebo 3Dmark tak už mrzne. Teplota sa mi zda v celku dobra, mam tam cooler z P IV 1,6 lenže doska nemá tepelne senzory takže to skúšam iba odhadom. Otvoril som okno a chladic bol studeny maximalne tak 35° čož je málo. Poraďte čo s tým už ma to štve diky za rady
    Skus par MHz preskocit, daj fsb na 115, pokial bude mrznut aj tam tak s tym nic nespravis.. a samozrejme casovanie pamati daj na najhorsie mozne ako sa da nastavit.
    • Gentoo is the best -> !MDK <- sux
      Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp.
      ;-) ], 400 GB fast storage
      19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03

Standardní

Ja by som ti poradil...
    ked máš to okno otvorene, tak zober pc a pusti ho dole. možno sa tým otrasom spametá (tie tvoje SDRAM....skus ich dat na 100MHz)
    Ale né. nebudem na teba hnusný.
    skús sa pohrať s deličkami PCI/AGP. Podla mna by ten celeron mal dat vyše 2G takže neviem.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání