Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: spomalene nebo zrychlene titulky

Standardní spomalene nebo zrychlene titulky

mam takovy problem - kdyz pustim film tak asi od ctvrtky jdou titulky napred zkousel jsem asi troje titulky a dve verze filmu a furt je to stejny. Chtel jsem privarit titulky primo k filmu pomoci virtualDUBu ale ten pise error no frames found nebo neco takovyho. Ani nevim co je to za codec - kdyz jsem to chtel zjistit pomoci Gspotu tak mi to nic nenaslo. Film normalne spustim v Mediaplayer clasic. Pocitac - P 4 - 2,4 Ghz, 1GB RAM, 7200 HDD ale docasne slaba grafarna - Geforce 2 MX 400 - muze to bejt tim ?? Fakt nevim co s tim codecpacky jsem odinstaloval tedka to skusim spustit jeste z cistyho systemu ale jinak fakt nevim. Jeste jsem neco cet o Vobsub kterej prej zobrazuje titulky nezavisle na prehravaci, zkousel jsem to ale vubec nevim jak funguje. Please Help.

Senior Member mince Avatar uživatele basik
    Vliv
    284

Standardní

treba v bsplayeru si muzes nastavit spozdeni/zrychleni titulku vcelku libovolne

Standardní

Citace Původně odeslal basik
    treba v bsplayeru si muzes nastavit spozdeni/zrychleni titulku vcelku libovolne
    v bs playeru ten film neotevru otevru ho jen v Mediaplayerclasic

Standardní

tak si tie titulky od tej stvrtky posun ... teda ak mas kopec casu sa s tym babrat

Standardní

pokail ti BSP nevie otvorit film ktory vie MPC tak mas riadne zasraty system, to len tak btw.

na editaciu titulkov pouzi Subtitle Studio, zvladne s nim posuvanie kazda lama

pokial vidis ze sa ti titulky postupne rozchadzaju, ze su na zaciatku OK a neskor stale viac a viac, tak ma film ine FPS ako titulky a treba zmenit FPS titulkov

pokial nepomoze zmena FPS a titulky idu chvilu dobre, neskor zase nie, treba na par miestach poposuvat postupne kusy titulkov, vzdy si treba vytvorit samostatny textak s tym kusom co chces posunut a pak na zaver ich pospajat

ja som sa vcera zrovna drbal so Citizen Kane CD2, kde som musel nanovo vytvorit titulky k 2CD, lebo to bola nejaka nerozsirena verzia, takze som si akurat nasiel z 1CD titulkov text kde zacina 2.CD, odstranil to co bolo pred nim a uz akurat posunul tak aby text zacal vtedy ked ma
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání