Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Dual layer mechaniky

Standardní Dual layer mechaniky

Delší dobu jsem oblast HW nesledoval (a nechce se mi procházet kvanta různých recenzí), proto by mě zajímalo: má smysl ještě kupovat jednovrstvé DVD vypalovačky nebo le lepší jít rovnou do dvouvrstvých? Uvažuji buď o nějaké superlevné jednovrstvé nebo o LITE-ON 832S.

Member
    Vliv
    281

Standardní

ja uvazuji nad LG4120B, vypada vice nezli dobre + RAM /ale jeste 1-3 mesice pockam/

Standardní

no ja pred nedavnem vymenil LiteOn 851 za LiteOn 832S a jsem s ni spokojen vic nez dost. (upgrade byl zadarmo, tak proc to nevzit). Vypaluje na vsechny media i na ty, se kteryma mela 851 problemy. Takze muzu LiteOn 832S jen doporucit.

Standardní

OK dneska jsem přečetl pár zkušeností uživatelů a vezmu tu lite-on.

Senior Member mince Avatar uživatele LtK
    Věk
    51
    Vliv
    297

Standardní

Ak robíš veľa záloh svojich DVD filmov, tak je DL vypalovačka dobrá vec...
    Oveľa drahšie oproti SL vypalovačkám nie sú, tak prečo to nevyužiť, že ? Horšie je to s médiami - tam je cena pakne mastná...
    A aj tá rýchlosť vypaľovania do dvoch vrstiev je trochu nízka...

Povedal by som, že DL vypalovanie je teraz ako príjemný bonus, až sa upravia ceny médii a zvýši rýchlosť pálenia, tak bude dôvod na zmenu súčasnej DVD vypalovačky na DL... Ale kto nemá žiadnu DVD páličku, tak pre neho to môže byť nadmieru zaujímavé...
    i5 2500K, Asus Maximus IV Gene Z, 16GB DDR3 1600 Corsair Vengeance, Gigabyte GTX480, Intel 320 160GB + 3,64TB HDD by 4xWD, LG GH22LS30, Creative Inspire T5400, Enermax Pro82+ 620W, LCD Philips 240PW, watercooled
    Under construction: C2Q 6600 (OC ~3GHz=334x9), Asus Maximus II Gene, 4x2GB DDR1066 Kingston HyperX, NVidia Asus 280GTX

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    358

Standardní

je tu thread jakou mechaniku koupit. co ten dotaz hodit tam? pripadne si tam trosku pocist? navic tu je i informacni thread ohledne samotnych mechanik s plusy a minusy...
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání