Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Problém W98 SE

Standardní Problém W98 SE

Nejsem úplný expert ale ani úplný laik a mám problém. Po ubgrade bedny, kdy mi vlastně zůstala jen bedna, disketová mechanika, jeden hard a DVD jsem nainstaloval na prázdnej disk 98SE a pak všechny ovladače (deska, zvuk, grafika a několik periferií) Sem tam se mi nechce počítač vypnout, někdy při restartu nenabootuje a při instalaci dalších programů, které mají svůj restart mi to píše aplikace _delis způsobila chybu a pak pomůže už jen propiska a ten malej čudlík na restart. Jak to naskočí tak to tak se spustí scandisk a hlásí poškození kopie FAT tabulky, pak chce opravit WINDOWS/system/DVCSTA~1.DAT a DVCSTA~2.DAT který obsahujou chybný řetězec FAT a ořízne je. Pak to běží normálně včetně několika vypnutí a zapnutí. Najednou se to ale zase zblázní a jedu nanovo. Mimo jiné se mi taky scandisk spustil asi desetkrát po sobě že jsem to údajně nevypnul korektně ale stopro vypnul. Skusil jsmuž asi třikrát kompletně od fdisku vše přeinstalovat.
    Pentium 4 1,8 GHz, deska INTEL D850EMV2, paměti 1GB RIMM 800MHz, grafika Prolink Ge Force TI4200 VIVO, zvuk SB LIVE 5.1, hard 80 a 160 GB.

Standardní Re: Problém W98 SE

Citace Původně odeslal bass
    Nejsem úplný expert ale ani úplný laik a mám problém. Po ubgrade bedny, kdy mi vlastně zůstala jen bedna, disketová mechanika, jeden hard a DVD jsem nainstaloval na prázdnej disk 98SE a pak všechny ovladače (deska, zvuk, grafika a několik periferií) Sem tam se mi nechce počítač vypnout, někdy při restartu nenabootuje a při instalaci dalších programů, které mají svůj restart mi to píše aplikace _delis způsobila chybu a pak pomůže už jen propiska a ten malej čudlík na restart. Jak to naskočí tak to tak se spustí scandisk a hlásí poškození kopie FAT tabulky, pak chce opravit WINDOWS/system/DVCSTA~1.DAT a DVCSTA~2.DAT který obsahujou chybný řetězec FAT a ořízne je. Pak to běží normálně včetně několika vypnutí a zapnutí. Najednou se to ale zase zblázní a jedu nanovo. Mimo jiné se mi taky scandisk spustil asi desetkrát po sobě že jsem to údajně nevypnul korektně ale stopro vypnul. Skusil jsmuž asi třikrát kompletně od fdisku vše přeinstalovat.
    hm ... a v jinych systemech to funguje OK .. videl bych to jako spatny ovladace resp. nejaka spatna vazba neceho na neco co se nekoreknte ukoncuje. Mozna skus nez tam budes instalovat ovladace z cedecek jestli to bude delat. Mozna by to chtelo vypatrat od ceho ten soubor je ..

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. :: CASE MODDING FAQ ::
    Založil KUBA v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 13.11.2013, 06:43
  2. Problem se sestavou se MB MSI K8N NEO4-F
    Založil czbacil v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 30.07.2006, 12:10

Pravidla přispívání