Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Rozměr Fittinek na vodní blok - plz help

Standardní Rozměr Fittinek na vodní blok - plz help

Ahoj, rád bych si pořídil tyto vodní bloky na pevné disky
    http://www.occard.de/pd-983214444.htm?categoryId=222

Rád bych se ale zeptal na jednu věc, zcela určitě se najde někdo kdo tomu rozumí, tento vodní blok má fittinky 8x1, existuje nějaká fittinka pro 3/8" kterou bych našrouboval přímo do tohoto bloku? Potřebuji tento rozměr na připojení 8mm (vnitřní)/12mm (vnější) silikonových hadic na Zalman Reserator1, děkuji moc za odpověď

Standardní

A co si koupit bloky na HDD od Galaxiho, má podobný a cena je myslím 550Kč za kus...a tam ty hadičky narveš...

Standardní

Ale já chci ty od Innovateku, ty od Galaxiho se mi nějak nelíbí sorry Dají se sehnat nějaké takové fittinky?

Standardní

co si treba procist DILY NA VODNI CHLAZENI o kousek vyse?

Standardní Re: Rozměr Fittinek na vodní blok - plz help

Citace Původně odeslal Daniik
    Ahoj, rád bych si pořídil tyto vodní bloky na pevné disky
    http://www.occard.de/pd-983214444.htm?categoryId=222

Rád bych se ale zeptal na jednu věc, zcela určitě se najde někdo kdo tomu rozumí, tento vodní blok má fittinky 8x1, existuje nějaká fittinka pro 3/8" kterou bych našrouboval přímo do tohoto bloku? Potřebuji tento rozměr na připojení 8mm (vnitřní)/12mm (vnější) silikonových hadic na Zalman Reserator1, děkuji moc za odpověď
    k tvé původní otázce, ano takové fitinky existují, protože jsem je taky používal já měl mosazné na jedné straně 3/8" závit a na druhé hadičník na hadici jak píšeš.
    Problém je, že se hůře shánějí. U nás v Chrudimi je mají u Bati za cca 50,- /ks. V Praze je mají v Gumexu (tam, jak mají ty silikonové hadice), tam je mají o chlup dražší.

Ono vůbec v tom Gumexu mají výběr, takže jestli chceš jiný, tak tam stačí zajet a mrknout do katalogu. Některé mají na skladě, jiné musí objednat.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání