Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: Rezani H2O, Laser v Praze - zkusenosti

Standardní Rezani H2O, Laser v Praze - zkusenosti

Jaky mate zkusenosti s rezanim vodou nebo laserem v Praze? A kdyz se necha case rezat laserem nespali se lak v okoli rezu??

Standardní

search mysím že se to už řešilo
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Standardní

resilo ale zkusenosti z primo z Prahy sem tu moc nenasel

Standardní

zeptej se commandera

Standardní

zeptej se commandera a hledej, protoze jsme to tu resili! tak se snaz
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

Citace Původně odeslal Commander
    asi tak, btw sory ze na tebe odkazuju kazdyho v*** ale nikdo jinej me z Praglu nenapadl.

mozna by se to tlacikto search melo zvetsit tak 3x-5x aby si ho kazdej vsim, nebo vyskakovat jako pop-up

Standardní

Citace Původně odeslal Kazdic
    Citace Původně odeslal Commander
    asi tak, btw sory ze na tebe odkazuju kazdyho v*** ale nikdo jinej me z Praglu nenapadl.
    no problem
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

Citace Původně odeslal Kazdic

mozna by se to tlacikto search melo zvetsit tak 3x-5x aby si ho kazdej vsim, nebo vyskakovat jako pop-up
    nepomůže - lidi jsou líní a nechtěj procházet thready, tak si prostě napíšou a KOUKEJ PORADIT
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Standardní

no ja sem tady fakt nenasel moc zkusenosti lidi s firmama z Prahy. Jediny co tu je awacs rezani vodou. Pak hromada lidi z Brna pak spousty odkazu na jiz neexistujici thready ...

Standardní

Hmmm, já jsem hlavně z toho záměru odstoupil - potom, co mi vysvětlili

Nikoho se mi nepodařilo ani libovolnou bankovkou přesvědčit, aby to udělal na počkání, resp. aspoň do 24 hodin. Když mi někdo vysvětlí: "co chcete?" - "8 cm díru do plechu" - "tak to sorry, na to se můžu vys.rat, kvůli tomu nebudu štelovat mašinu a nezaplatil bys to" - "zaplatil" - "nezaplatil" - "zaplatil" (ještě asi 20x) - "kolik to teda bude?" - "400 minimálně" - "budiž, kdy to můžu přinést?" - "příští týden a do týdne to snad bude ..."

Pak následovala šťavnatá diskuze, ze který jsem zjistil, že "to budou chlapi dělat v přesčasových hodinách jako melouch", protože se s tím normálně nebudou zabývat Holt některý firmy mají peněz evidentně dost, nekomentuju, že za 500 mi to udělá kde kdo, ale v ceně bude i pozlacení celýho casu ...

Asi tak, na tyhle legrácky já čas nemám
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Senior Member Avatar uživatele SajmoN
    Věk
    45
    Vliv
    290

Standardní

odkazy su funkcne, len treba namiesto www.overclocking.cz/4um/ davat oc4um.murder.cz/
    | intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
    | samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
    | seasonic
    S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
    | “The future is already here—it is just unevenly distributed.”

Standardní

Asi je to fakt o lidech. Me kdyz to delali u nas v Brne, tak uplne fpoho. Normalne sem se domluvil na terminu, dosel tam, sice tam rezali nejaky kachle a dalsi bloky z masivu ale norm. udelali serii stopli to prehodili program a vyrizli mi to. Vubec to nevypadalo ze by byli pretazeni (stridaj se tma 2-3 typci a delaj nonstop) nebo meli dulezitejsi praci. Vpoho sem si s nima pokecal, jeste mi rekli ze se aspon trochu na ty mi volovine odreagujou a ani za to nic nechteli.

I s cekanim sem tam byl 30minut, 5min sme upravovali jeste program, vyrizli to bylo za cca 40sek.

Proste se clovek musi domluvit predem a pak to risknout a obcas se to oplati

Standardní

no tohle mě dostalo,..... prosím - sériový výrobek... i když... 206Kč za plech i s plexi a větrákem by bylo v poho

http://eshop.barbone.cz/asp/zbozi.asp?id=35897

tak edit: www.calver.cz/luke/pc/images/bokEC.jpg

(ale ten design, ten design )
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Standardní

Citace Původně odeslal Luke_chiptuning
    no tohle mě dostalo,..... prosím - sériový výrobek... i když... 206Kč za plech i s plexi a větrákem by bylo v poho

tak edit: www.calver.cz/luke/pc/images/bokEC.jpg

(ale ten design, ten design )
    To znám, kupoval jsem to kámošovi a je to v pohodě - jen je potřeba proříznout tu plexi mřížku nad větrákem - jinak dost hlučí (vzduch jak jde skrz), za ty peníze je to naprosto OK ...
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Standardní

zejmena 2 kazdic

lidi ja nevim, v cem vidite problem. Vsak tohle forum je tu pro vymenu nazoru, odpovidani na otazky a pomoci mene zdatnym a zkusenym. Pochybuju, ze existuje moc temat ktera se tu jeste neresila. To by se to tu rozvnou mohlo vsechno locknout a napsat nahoru velkym nadpisem HLEDEJ A NAJDES.

Budte tolerantni k temto userum. Pokud jim nechcete odpovidat na nejaky dotaz pac se to tu uz resilo, vyvarujte se OT a nevsimejte si jich.

P.S. Chapu ze pokud je to neco, co je tu uz 50krat a dela to tu bor..l tak jsou podobne pripominky na miste ale tohle to urcite neni.
    Všeho chuť

Standardní

Citace Původně odeslal Namornik
    zejmena 2 kazdic

lidi ja nevim, v cem vidite problem. Vsak tohle forum je tu pro vymenu nazoru, odpovidani na otazky a pomoci mene zdatnym a zkusenym. Pochybuju, ze existuje moc temat ktera se tu jeste neresila. To by se to tu rozvnou mohlo vsechno locknout a napsat nahoru velkym nadpisem HLEDEJ A NAJDES.

Budte tolerantni k temto userum. Pokud jim nechcete odpovidat na nejaky dotaz pac se to tu uz resilo, vyvarujte se OT a nevsimejte si jich.

P.S. Chapu ze pokud je to neco, co je tu uz 50krat a dela to tu bor..l tak jsou podobne pripominky na miste ale tohle to urcite neni.
    Nj tolerantni, zejmena v tomhle pripade sem se ani ja nesetkaval s moc velkou toleranci. Je teda pravda je pokud ma nekdo dobry zkusenosti s nejakou firmou tka by se to mohlo dat nekam do dredu treba kde koupit
    a cvasem by tam byla ucelejsi sbirka kde JO a kde NE a nebxlo by treba zakladat takovou spoustu dredu ktere stejne ja chvili nejaky MOD zamce. Zas na druhou stranu pokud tady x lidi napise ze se to uz resilo, aniz da aspoon link, tak ma ta inf 0 hodnotu. Nebo kdyz mu reknu ptreba zeptej se toho a toho tak zas ten kdo je novej vi kulov*

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání