Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Pomalá sieť vo WinXP vs. Win98

Member
    Vliv
    262

Standardní Pomalá sieť vo WinXP vs. Win98

Mam zatial len 10mbps siet a ked som si PC upgradol a mam teraz na nom Windows XP, tak siet je o dost pomalsia. Program, ktory je sietovi a fici mi z druheho kompu, kde ma aj databazu mi na win98 chodil rychlejsie ako ked tu mam windows xp. Skusal som podla jedneho tipu odstranit jeden key z registry, ale to pomohlo iba na to, ze pri prehliadani okolitych PC je to ovela rychlejsie, lebo si nestahuje naplanovane ulohy, resp. sa ich nesnazi stiahnut.

Ako by som vo WinXP zrychlil siet aby bola tak rychla ako pri Win98?
    AthlonXP 1800+ (@200x10), NF7-S v2.0, PQI DDR 400 512MB, WD2000JD SATA 200GB, Connect3D R9200SE 64DDR

Standardní

Resili se tu ted nedavno nejake veci ohledne propojovani XP <-> 98, mam na mysli tohle (strana 2), nevim jestli ti to pomuze, ale muzes si to precist.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní Mám obdobný problém...

Mezi Win 2003 server a Win XP. Když se k němu připojím z Win 2000 Profesional, běhá to velice rychle...
    Někde jsem četl, že Win XP si rezervuje kolem 10%(!) komunikace pro "vlastní potřebu" (nikdo neví, proč a na co).

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání