Mám repro Genius SW-5.1 Home Theater (dřevo). Potřebuju zjistit, jestli jsou rozbitý, nebo je to zvukovkou. Funguje mi jen subwofer a centrální reproduktor. Přední a zadní nefungujou. Teďka mám nouzově integrovanou zvukovku Soundstorm (ALC 65 - prostě šestikanálová. V testu reproduktorů se mi ozve jen centr a subwofer. Kabely mám zapojený správně. Vím, že na tomhle motherboardu jsou špatně označený kanály - černej - subwofer a střed. Mám nejnovější ovladače od Realteku. S nvidia ovladačema je to stejný.

Zkusil jsem tedy podle mě jednoduchej test:
Zapojil jsem si troje sluchátka do zvukovky a zkoušel, jestli budou hrát všechny - v testu to proběhlo všechno OK. Všechny hrály.

Dále jsem zkusil:
Vzal jsem si mp3 player a napojil ho na konektor od předních repro. Nic nehrálo - až, když jsem to dal na max. tak hrál center a sub ale tak potichu, že skoro nebyl slyšet.

Pak jsem mp3 player napojil na zadní repro a opakovalo se to samý.

Nakonec jsem vyzkoušel center a sub. a tam to hrálo parádně. Měl jse to na čtvrtku a hrálo to dost nahlas (jako normál).

Vím, že by bylo dobrý si půjčit nějakou zvukovku, ale hodně kámošů je prič, takže mám smůlu. Už mám objednanou Audigi 2 ZS, ale nějak to dlouho trvá, než jí seženou. Před tím jsem měl Hercules Digifire a hrály všechny repro OK. Pak se mi odpálil comp - zvukovka taky. Od tý doby takhle (ne)hrajou. Mohly se taky spálit?

Pomožte mi prosím s vyřešením tohoto problému.
Díky moc, s pozdravem Gordon