Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: zvukovka v dosu

Standardní zvukovka v dosu

PLYS help

nainstaloval jsem k rodicum zvukovku .je to nejakej shit asi cmi7378 nebo neco takovyho
    potrebuji ale vedet co napsat do config.sys a autoexec.bat aby jela v dosu.
    Jdemi o 220 5 1
    Co tam proste napsat
    Nejsem uplna lama kdysi jsem si umel i psat ruzna startovaci menu ale uz jsem to uplne zapomel
    C2D 2,2Ghz,3Gb ram,Ati 4670 512MB DDR3,750GB Seagate

Varna konvice-sencor,zehlicka-Philips,pracka-Ardo-Toustovac philips Sporak-Indesit,Lednice-candy.

Mycka nadobi-VERONIKA,pradlena VERONIKA,žehlička VERONIKA,automat na vařeni VERONIKA,automat na uklizeni VERONIKA,

Member mince
    Věk
    48
    Vliv
    279

Standardní Re: zvukovka v dosu

Citace Původně odeslal Stanleyman
    PLYS help

nainstaloval jsem k rodicum zvukovku .je to nejakej shit asi cmi7378 nebo neco takovyho
    potrebuji ale vedet co napsat do config.sys a autoexec.bat aby jela v dosu.
    Jdemi o 220 5 1
    Co tam proste napsat
    Nejsem uplna lama kdysi jsem si umel i psat ruzna startovaci menu ale uz jsem to uplne zapomel
    Předpokládám, že jde o ISA kartu.
    Pokud je SB compatibile, tak do autoexecu přidat
    set blaster=a220 i5 d1
    Některý bzukavky vyžadovaly inicializační (např esset pro ESS1xxx karty), ale úplně nezbytný to nebylo. Pro dos byly nejideálnější karty, kde se adresa, irq a dma nastavilo jumperem a bylo to. Pokud je to nějaká PnP (z té doby znám rčení Plug and Pray) nebo jumperless, potřebuješ soft, kterej ji umí nakonfigurovat.
    C2D E4300 1,8@2,7GHz, Zalman CNPS7700-AlCu, ASUS P5W Deluxe, 4x512 DDR2-667, ST3160827AS 160GB + ST3160827AS 160GB + ST3120827AS 120GB, DVD-R/W LG GSA-H55L, DVD-R/W LG GSA-H12N, Sapphire X1950GT, Zalman VF700-AlCu, V2 12MB 95Mhz, HP p1230 21", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast TV2000 DVR3200, Cambridge SW 5.1 a tak...

Standardní

Rozchodit v DOSu nějakou PCI kartu, to je pěknej opruz. Ovládací prográmek pak sežere 50kB RAMěti, kouše se to v reálnym módu a podobný radosti. Já si kvůli těmhle věcem opečovávám ISA zvukovku s OPL3SAx a jsem happy .
    Manchester 2400MHz, NF4 Ultra, Gf 6600, 1GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DS + M3 Perfect MiniSD.

Standardní

mne ani tak nejde o to aby jela primo v dosu ale mam tam w98 a nektery tu zvuknu nenajdou

Varna konvice-sencor,zehlicka-Philips,pracka-Ardo-Toustovac philips Sporak-Indesit,Lednice-candy.

Mycka nadobi-VERONIKA,pradlena VERONIKA,žehlička VERONIKA,automat na vařeni VERONIKA,automat na uklizeni VERONIKA,

Standardní

Win98 by jí najít měly, jako neznámé multimediální zařízení. Funguje ta zvukovka vůbec?
    Manchester 2400MHz, NF4 Ultra, Gf 6600, 1GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DS + M3 Perfect MiniSD.

Standardní

jo fun guje Ok ale nektery dosovy hry jako je treba earth´2140 nebo duke 3d (tj hry s dos4gv) ji nejak nedetekuji.ve win 98 naprosto bez problemu jak hry tak mp3 a vlastne cokoli

Standardní

ahoj mam otazku neni to takova ta zvukovka co ji prodavaji za 230-250kc a vypada to jako sitovka... je to nejspis cmedia,taky jsem kupoval kamosovi zvukovku co byla od cmedia udajne 5.1 a v windovs zvuk ok ale v dosovych hrach proste odmitala detekci,problem bude v tom ze v te dobe se jeste nepocitalo s timhle vyrobcem zvukovek,a podpory ovladacu ,napis sem jestli deska ma isa slot,jestli ano nevahej a ber treba sb 16 pnp bohate postaci,v pripade ze nema tak se poohledni po sb 128 pci ten by mel slapat v pohode a vyjde te na nejakych 100kc
    mb asus m3a78-vm amd x2 5000+ 4gb ram ati 6670 xtx3d 1gb ddr3,hdd 640gb wd-g,zvuk creative x-fi

Standardní

Citace Původně odeslal wolf00
    ahoj mam otazku neni to takova ta zvukovka co ji prodavaji za 230-250kc a vypada to jako sitovka... je to nejspis cmedia,taky jsem kupoval kamosovi zvukovku co byla od cmedia udajne 5.1 a v windovs zvuk ok ale v dosovych hrach proste odmitala detekci,problem bude v tom ze v te dobe se jeste nepocitalo s timhle vyrobcem zvukovek,a podpory ovladacu ,napis sem jestli deska ma isa slot,jestli ano nevahej a ber treba sb 16 pnp bohate postaci,v pripade ze nema tak se poohledni po sb 128 pci ten by mel slapat v pohode a vyjde te na nejakych 100kc
    jo je to presne ona
    Byla na inzerat za kilco
    Isa slot ta deska ma ale tak asi nebudou dosovy hry.
    Tak je to jedno ale vsem moc dik za snahu

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání