Je možné, aby se tento CPU přehříval tak, že PC padá (neproběhne 3DMARK 2001)? S orig. chladičem teplota v klidu 54C, při zátěži až 80C. Chladič je nasazen správně. Lepší chladič teplotu nepatrně sníží, ele PC padá stejně. Dík za názory.
Je možné, aby se tento CPU přehříval tak, že PC padá (neproběhne 3DMARK 2001)? S orig. chladičem teplota v klidu 54C, při zátěži až 80C. Chladič je nasazen správně. Lepší chladič teplotu nepatrně sníží, ele PC padá stejně. Dík za názory.
Athlon DLT3C 1700+@2226MHz(10,5x212),512MB/400 Kingmax,ASUS A7V600,Arctic-cooling,MAXTOR 120GB SATA,LG4120,Teac 540E,MSI NX6600 Diamond 128MB,WIN XP SP2
80°C je hodně vysoko, zkontroluj si, jaké máš na CPU napětí. Jak to padá? Resetne se komp nebo to jen zamrzne nebo jak.
Jinak klasika, kolik pasty(moc i málo je špatně). Jak dobře máš větranou case, točí se ti ventilátor? atd. Pročti si 4um. Jinak je to fakt vysoká teplota, takže něco je špatně.
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
Spíš mám na mysli nějakou špatnou sérii, jestli se někdo s něčím podobným nesetkal. MB je Gigabyte 7VT600 s FW, pasty tak akorát.
Athlon DLT3C 1700+@2226MHz(10,5x212),512MB/400 Kingmax,ASUS A7V600,Arctic-cooling,MAXTOR 120GB SATA,LG4120,Teac 540E,MSI NX6600 Diamond 128MB,WIN XP SP2
Nehledej chybu ve špatné serii.(aspoň ne primárně).
Když tak napišm jaká je to serie, ale to se spíš zeptej ve threadu o seriích).
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
Fakt se mrkni na to napeti, treba me de**lni uGURU od Abitu nahazovalo furt VCore 1.85 misto def, taky sme se divil ze tep hafou stoupla, kdybych nemel dobrej chladic verim ze by asi procik umrel.
BTW co pruvan ve skrini? Otevrena bocnice, zkousels? OC GK atd?
Resil jsem davno dost podobnej problem,na desce Asus s KT333 chipsetem,dal jsem na ni 2100+@2800+ a ten behem 5 minut vylezl az na teplotu kdy bios vypnul desku i se Zalmanem, a k tomu ja ten cpu i s chladicem vytahl od sebe z pocitace a tam jel stabilne na 38 stupnu.Koumal jsem nad tim protoze v biosu bylo nastaveno 1.65V, a zjistil ze nejakej chytrak prepnul switch na prepeti na desce,tak jsem ho dal jak ma bejt a jede to tomu chlapovi dodnes uplne super s teplotou max. 50 stupnu.
take bych zkusil zdroj ( pote, co vyresis problem s teplotou - uz sem reklamoval ventilator na chladici ). nektere ty super EC/L&C zdroje montovane primo do levnych case totiz nedokazi dodat potrebnou energii ( take jsem resil ).
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)