Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Asus A7V880

Standardní Asus A7V880

Právě mám před sebou tuhle desku a koukám, že nemám kam zastrčit ten čtyřhrannej napájecí konektor ze zdroje.
    Nedávno jsem dělal se Soltekem (taky deska pro AMD) a tady to bylo, tak si říkám, co je to za novinku ...
    Dík za odpověď.

Standardní Re: Asus A7V880

Citace Původně odeslal Bradáč
    Právě mám před sebou tuhle desku a koukám, že nemám kam zastrčit ten čtyřhrannej napájecí konektor ze zdroje.
    Nedávno jsem dělal se Soltekem (taky deska pro AMD) a tady to bylo, tak si říkám, co je to za novinku ...
    Dík za odpověď.
    Prostě nepotřebuje přídavné napájení no. Já s ní mám ale jiné starosti, nad 200 fsb je nestabilní. Občas při normálním fungování problikává power dioda, při ukládání biosu občas nenaběhne znovu a tak
    Gigabyte 965P-S3 | C2D E4300 | 2x1GB RAM, 800 Mhz | Radeon x1950 PRO | Terratec Aureon Space@Audiotrak Prodigy | WD 5000AAKS SATA | Toshiba SD-M1612 | Lite-On LDW-811S | Chieftec BX | Chieftec 360W PSU | Nikon D70 + kupa skla

Standardní

Ještě bych měl dodat, že zvukovka na desce šíleně lupe i při standartních 200MHz fsb. Skoro se jí při hraní leknu víc než vyskočivšího impa. Už aby domu dorazil terratec

EDIT: Tak ta zvukovka je naprosto nepoužitelná, před chvílí mi přestal hrát levý kanál. Si říkám je blbě nastavená stereováha-kontrola nastavení, zesilovače, kabelů nic. Tak restart a už to zase jede, otázka je jak dlouho.

Možná by šlo udělat sticky thread o týhle desce, aspoň dočasně, protože už je tu pár threadů s problémama na týhle desce. Ale je to jen návrh pro mody.
    Gigabyte 965P-S3 | C2D E4300 | 2x1GB RAM, 800 Mhz | Radeon x1950 PRO | Terratec Aureon Space@Audiotrak Prodigy | WD 5000AAKS SATA | Toshiba SD-M1612 | Lite-On LDW-811S | Chieftec BX | Chieftec 360W PSU | Nikon D70 + kupa skla

Standardní A7V880

-4kolíkovej konektor zjevně nepotřebuje, stabilní ji zatim mam i při OC...., integrovanou zvukovku nepoužívám, tak nevim jestli fachá.

Jen:
    -narazil jsem na BUG1 taky(a nevyřešil):
    http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=61048

-pokud mam v biosu u boot options enablovan PS/2 port tak XPsa neustále instalujou standartní myš microsoft PS/2 a nechodí klávesnice

Podařilo se vám někomu rozchodit Instant music live? Zajímalo mě jak to fachá, tak sem to nastavil a zjistil, že to nejede... (1A na 5VSB mam.)

Standardní Re: A7V880

Citace Původně odeslal test11

Podařilo se vám někomu rozchodit Instant music live? Zajímalo mě jak to fachá, tak sem to nastavil a zjistil, že to nejede... (1A na 5VSB mam.)
    Mám ten samej problém, ale pozor, má to snad fungovat jen s int. zvukovkou. Každopádně mě to nechce přehrávat vůbec.
    Možná mě nejde oc právě kvůli povolené int. zvukárně. Vyzkouším až přijde terratec.

Jo a ještě mám další problém, nejde mi zapínat PC pomocí klávesnice. Chvilku mi to fungovalo, ale pak po jednom restartu už ne. Jumperem to mám na desce povolený v biosu snad vše kolem toho zaplý, tak nevim.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

toto tema bylo zamceno z duvodu presunu veci kolem teto desky do samostatneho threadu http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=69226

dekuji za pochopeni
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání