Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 32

Téma: Posouvání titulků v BsPlayer

Standardní Posouvání titulků v BsPlayer

Mám BsPlayer a vše je OK, akorát mě strašně štve, že nejdou posunout titulky, dělám to takto: pravé tlačítko myši->titulky->nastavení titulků->posunout dolů (Shift+down), a potom se naobrazovce začne ukazovat "Odsazení titulků: číslo" - vůbec nevím co to je za jednotky, ale hlavně TO NEFUNGUJE. Vůbec se titulky neposouvají. A dost mě štve když, beží ve filmu anglické titulky a já přes to pouštím titulky v cz a nakonec to přes sebe nejde ani přečíst. Proč to nejde posunout, vždyť pod filmem je krásnej pruh na titulky. Předem dík. A klidně doporučte lepší přehrávač!

Banned mince Avatar uživatele Nigga
    Věk
    41
    Vliv
    0

Standardní

Posuvanie tituliek hore a dole: Klik pravym tlacitkom na film -> Subtitles -> Subtitle Properties -> Custom Position

Potom myskou umiestnis titulky tam, kde chces.

Standardní

No to jsem zkoušel ale nejede mi to Tedy aspoň ne na ten pruh pod filmem.

Standardní

nebo taky shift+sipka nahoru/dolu
    k tomu ze ti to nejde..nenastavoval si neco v bsplayeru ja mam takovy pocit ze sem se kdysi vrtal v nastaveni a pak mi to taky neslo,tak sme to vratil zpatky..bohuzel uz ale nevim co to bylo
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Standardní Re: Posouvání titulků v BsPlayer

Citace Původně odeslal Dominator
    Mám BsPlayer a vše je OK, akorát mě strašně štve, že nejdou posunout titulky, dělám to takto: pravé tlačítko myši->titulky->nastavení titulků->posunout dolů (Shift+down), a potom se naobrazovce začne ukazovat "Odsazení titulků: číslo" - vůbec nevím co to je za jednotky, ale hlavně TO NEFUNGUJE. Vůbec se titulky neposouvají. A dost mě štve když, beží ve filmu anglické titulky a já přes to pouštím titulky v cz a nakonec to přes sebe nejde ani přečíst. Proč to nejde posunout, vždyť pod filmem je krásnej pruh na titulky. Předem dík. A klidně doporučte lepší přehrávač!
    Pokud ti nefunguje co ti ostatni radi, tak si nastav neco ve smyslu "titulky s nepruhlednym pozadim" - pres originalni titulky aspon uvidis ty tve...

dustCatcherIII:AMD Barton 1,8GHz(+ArticCooling Silent2 TC rev2),512MB Hynix 400Mhz,IBM 180GXP 120GB,Seagate 40GB,MSI FX5900SP| CyberCase CY-229 (Arctic Fan Pro TC, CoolerMaster Neon LEDTLF-R82,JJ400Wsilent), Soltek KT600-RL| CDburn-DVD LG4520B,noFDD| 17\"LCD Gigabyte DVI| ChiconyKey (obyč tha best),MS IntelliMouseOptical| Hercules Fortissimo III 7.1, Creative Inspire T5400, Koss PortaPro Jr.

Citace Původně odeslal vaga
    Pokud ti nefunguje co ti ostatni radi, tak si nastav neco ve smyslu "titulky s nepruhlednym pozadim" - pres originalni titulky aspon uvidis ty tve...
    Jo to průhledné pozadí už jsem si nastavil, ale stejnak nefunguje žádnej způsob, ani šipky ani přes nastavení! Možná je to fakt tím, že jsem se vrtal někde v nastavení. - jak už tady někdo psal, a tak ho žádám, aby si vzpomenul čím to asi bylo. předem dík

Citace Původně odeslal vaga
    Jo to průhledné pozadí už jsem si nastavil, ale stejnak nefunguje žádnej způsob, ani šipky ani přes nastavení! Možná je to fakt tím, že jsem se vrtal někde v nastavení. - jak už tady někdo psal, a tak ho žádám, aby si vzpomenul čím to asi bylo. předem dík

OMG Vis cim to nejspise bude? Ano, tusis spravne, tebou. Program BSPlayer je podle me program na urovni a pro takove ignoranty (bfu) jako jsi ty se vubec nehodi, o cemz vlastne svedci tvuj vystizny podpis. Vsechno, co jsi doted vyblil, je plain PH

ps: nemohl bys prestat pouzivat (zneuzivat) vykricniky? stoji mi z toho vlasy na hlave! ! ! ! ! grrrrrr
    amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
    Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

musis mat odskrknute - draw subtitles to overlay surface.

edit: BTW lepsi prehravac nepoznam.
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Citace Původně odeslal Marek

jo to je to co sem menil..ja hlava derava
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Citace Původně odeslal Marek

lepsi je samozrejme cesky mv2player, ma viac funkcii a lepsie ovladanie, celkovo vzato je verzia BSP 0.8x porovnatelna s najnovsimi verziami MV2P, verzie BSP 1.x su vsak uz nafigu, z toho spravili player pre BFU...

Standardní

Naistaloval jsem Fddshow a stejnak mi to hazi ty titulky do filmu! At naistaluju jakej koliv kodek je to ve filmu. Akorat bez kodeku mi to jede, ale to zase hrozne vytezuje CPU. Podle me to nekde musim vypnout v BSplayer, ale fakt vubec nevim kde.

Standardní

no dominator a cez to tie titulky vlastne prehravas? ono to ma s codekmi howno docinenia totiz, bsplayer ti zobrazi titulky skrz hocico, v defaultnej instalacii, nic nemusis menit ani nastavovat staci ich mat nacitane tak to slape, skusal som to este extra mam pocit ze ty chces posuvat titlky co mas cez ffdshow alebo vobsub inak nechapem co myslis
    btw markoff .. extra som mv2player skusil a jedine co mi tka padlo do oka je nastavanie obrazu priamo v main okne ale to potrebujem asi tak raz za rok, inak to nema nic naviac ..
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

pre teba to mozno nema nic naviac, ale pre mna to ma naviac omnoho vacsie moznosti nastavenia ako BSP, ten pritrubly program (stale vsak druhy najlepsi videoplayer) sa nevedel ani normalne minimalizovat,

nehovoriac o tom, ze nevedel ani sam nacitat titulky (tym nemyslim to, ze vas nuti ako pritrubly HW DivX player ich mat s v subore s rovnakym nazvom, dik, to si moze dovolit nejaky trapny HW videoplayer a nie softver v PC) a ked som si ich uz chcel otvorit tak mi vytrvalo mlel cosi o par koncovkach suborov s titulkami, ktore pozna, zatial cov MV2P si proste nastavim ake koncovky ma rozposnavat ako titulky a viem si nastavit automaticke nacitanie titulkov pokial su v rovnakom adresari ako film a este aj vybrat prioritu jazykov ked je ich tam viac jazykovych verzii a to je len jedna z funkcii

napr. aj pri foteni obrazkov ma lepsie nastavenia ako BSP...

BSP 0.8x je spickovy videoplayer, ale MV2P poslednych verzii (0.7RC2) je lepsi (v podstate jedine preco som nan nepresiel uz davno bola nestabilita a chybajuce vyhladzovanie titulkov, posledne verzie su vsak uz stabilne a vedia aj pekne vyhladzovanie)

BSP 1.xx je slusny videoplayer pre lamy (skusil som prve verzie a nikdy viac, ta trapnost nemala ani skiny kompatibilne so starou verziou AFAIR, nehovoriac o zjednoduseni ovladania pre lamy co malo za nasledok tazsi pristup k funkciam predtym normalne dostupnym), uz len cakam kedy tento BFU player spoplatnia vo svojej naivite aki su skveli...

vyhladaj si u mna na weblogu clanky o BSP a MV2P, su ich tony, aj o BSP 1.xx som napisal min. 1 (ale cez Google, vyhl. na stranke nefachci)
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    no dominator a cez to tie titulky vlastne prehravas? ono to ma s codekmi howno docinenia totiz, bsplayer ti zobrazi titulky skrz hocico, v defaultnej instalacii, nic nemusis menit ani nastavovat staci ich mat nacitane tak to slape, skusal som to este extra mam pocit ze ty chces posuvat titlky co mas cez ffdshow alebo vobsub inak nechapem co myslis
    btw markoff .. extra som mv2player skusil a jedine co mi tka padlo do oka je nastavanie obrazu priamo v main okne ale to potrebujem asi tak raz za rok, inak to nema nic naviac ..
    No vim ze by to normalne /standartne/ ve BSplayer melo jit samo posouvat dolu a nahoru. Jinak u me to prave s kodeky nejde posouvat protoze mi to nacpou do toho filmu. A kdyz nemam zadne kodeky tak to jede napohodu, ale hrozne to zatezuje PC. To sice vubec nechapu jak muze ten film vubec bez kodeku fungovat. Zkousel jsem i RadLight 3 a tam mi to funguje i s kodeky v pohode, ale je tak stary, ze uz mi neprehrava nektere filmy... Takze problem musi byt v BSplayer!! Ale nevim jak na to

Standardní

radsej si system precisti poriadne od vsetkych kodekov, hlavne genialnych filtrov co strkaju titulky priamo do obrazu (ako keby to nezvladol omnoho lepsie kazdy slusny videoplayer) a pak napis vlastne aky mas problem

ked vsetko zmazes nainstaluj si len:
    DivX, XviD, AC3, OGG a podporu WM formatov

tvoj problem je jednoznacne v systeme totalne zadrbanom milion kodekmi...
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní

Citace Původně odeslal Markoff
    radsej si system precisti poriadne od vsetkych kodekov, hlavne genialnych filtrov co strkaju titulky priamo do obrazu (ako keby to nezvladol omnoho lepsie kazdy slusny videoplayer) a pak napis vlastne aky mas problem

ked vsetko zmazes nainstaluj si len:
    DivX, XviD, AC3, OGG a podporu WM formatov

tvoj problem je jednoznacne v systeme totalne zadrbanom milion kodekmi...
    Kdyz jsem mel samozrejme ciste nainstalovane WinXP, tak jsem to taky zukousel, ale problem nebyl. Jen me to zralo hooodnee CPU. Ale vubec nevim jak nainstalovat jen a pouze DivX, XviD, AC3, OGG a podporu WM formatov... Pokazdy mi to zapna "vobsub". Ale divny je ze mi o de JEN v BSplayer. Treba v RadLight to nedela. Napiste fakt co naistalovat, protoze mi to tam vzdycky hodi nejake svinstvo. Taky by me zajimalo jak to ze ciste WinXP umeji prehravat DivX nebo XviD filmy?

Standardní

Omg, co takhle smazat vobsub, kterej to kresli do overlay vrstvy, nezavisle na prehravaci?
    Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu

Standardní

Citace Původně odeslal CompCrasher
    Omg, co takhle smazat vobsub, kterej to kresli do overlay vrstvy, nezavisle na prehravaci?
    Takovej napad uz jsem mel taky, ale nemohl jsem najit zadnej soubor, kterej by tomu odpovidal. Hledal jsem po celem C: cokoliv "vobsub". A nic.

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

Ale vubec nevim jak nainstalovat jen a pouze DivX, XviD, AC3, OGG a podporu WM formatov... Pokazdy mi to zapna "vobsub". Ale divny je ze mi o de JEN v BSplayer. Treba v RadLight to nedela. Napiste fakt co naistalovat, protoze mi to tam vzdycky hodi nejake svinstvo. Taky by me zajimalo jak to ze ciste WinXP umeji prehravat DivX nebo XviD filmy?
    Ne to nemyslel vazne.... Ze to nemyslel vazne ? Takovejch perel..... Proc mu nekdo sebral to tago ? Vzdyt ho ma predplaceny !

Nejak rozvlacne odpovidat nemam vubec silu, i moje sestra vi jak vzniklo DivX a proc ho asi XP nepodporujou..... Zkus si treba na netu najit z ceho vychazi povestna verze 3.11 a predchozi a snad pochopis.... MPEG4 Ti neco rika ? Asi ne....

A jak nainstalovat cisty kodeky ? No kdyz si neumis nastavit ffdshow (ja vim je to tezky) tak co si takhle jednotlive kodeky stahnout ? To bude tezky.... Vobsub nepouzivej, kdyz uz neco na titulky potrebujes (jakoze v BS fakt NE) tak si tam hod treba DivXG400, ten bude pro tebe snesitelnejsi... Ale stejne nechapu proc porad sasis s nakym kodekem na titule kdyz to kazdy BSko zmakne samo.... Mas ho rozesranej ? Tak vse smaz a nahod cistou 0.8x verzi....
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Standardní

Tak jsem nainstaloval MV2player a jsem hoodne prekvapanej, je fakt super. A moznosti ma mozna i vic nez BSplayer. Funguje mi s jakymkoliv kodekem. A je proste na jednicku. Doporucuju ho vyzkouset.

Akorat, kdyz chci otevrit novy soubor primo v menu u MV2player, tak mi to vyhodi nejakou chybu s shell32.dll. Dela vam to taky? Ale to mi zas tak nevadi, protoze mam soubory asociovane, takze bych to pres menu stejnak neotviral.

Standardní

Citace Původně odeslal Dawe
    Ale vubec nevim jak nainstalovat jen a pouze DivX, XviD, AC3, OGG a podporu WM formatov... Pokazdy mi to zapna "vobsub". Ale divny je ze mi o de JEN v BSplayer. Treba v RadLight to nedela. Napiste fakt co naistalovat, protoze mi to tam vzdycky hodi nejake svinstvo. Taky by me zajimalo jak to ze ciste WinXP umeji prehravat DivX nebo XviD filmy?
    Ne to nemyslel vazne.... Ze to nemyslel vazne ? Takovejch perel..... Proc mu nekdo sebral to tago ? Vzdyt ho ma predplaceny !

Nejak rozvlacne odpovidat nemam vubec silu, i moje sestra vi jak vzniklo DivX a proc ho asi XP nepodporujou..... Zkus si treba na netu najit z ceho vychazi povestna verze 3.11 a predchozi a snad pochopis.... MPEG4 Ti neco rika ? Asi ne....

A jak nainstalovat cisty kodeky ? No kdyz si neumis nastavit ffdshow (ja vim je to tezky) tak co si takhle jednotlive kodeky stahnout ? To bude tezky.... Vobsub nepouzivej, kdyz uz neco na titulky potrebujes (jakoze v BS fakt NE) tak si tam hod treba DivXG400, ten bude pro tebe snesitelnejsi... Ale stejne nechapu proc porad sasis s nakym kodekem na titule kdyz to kazdy BSko zmakne samo.... Mas ho rozesranej ? Tak vse smaz a nahod cistou 0.8x verzi....
    Puvodne jsem na tohle ani nechtel reagovat, protoze uz precetl X prispevku od tebe a to z toho jsem usodoudil, jak komunikujes s ostatnimi... treba v Bittorentujete...

Ale proc jsem pisu. Nejsem blbec ja, ale prave jsem se dozvedel, ze BSplayer uz nekolika lidem z celeho sveta /takze ne par mych kamaradu /deka BSplayer to same co me. Takze Dawe, ja si nemyslim, ze jsi na tago ci nejakou jinou vec, ale svoje chovani by jsi mohl zmirnit. NECHCI se s tebou HADAT!

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

Kdyz ji dela to samy tak jsou trosku neschopny a neumej prozkouset funkcni kombinaci driveru/kodeku/playeru. Neni co vic resit.... A sve chovani rozhodne nebudu ridit dle tveho usudku ktereho si jiste velmi vazim....
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Standardní

Citace Původně odeslal Dawe

Puvodne jsem na tohle ani nechtel reagovat, protoze uz precetl X prispevku od tebe a to z toho jsem usodoudil, jak komunikujes s ostatnimi... treba v Bittorentujete...

Ale proc jsem pisu. Nejsem blbec ja, ale prave jsem se dozvedel, ze BSplayer uz nekolika lidem z celeho sveta /takze ne par mych kamaradu /deka BSplayer to same co me. Takze Dawe, ja si nemyslim, ze jsi na tago ci nejakou jinou vec, ale svoje chovani by jsi mohl zmirnit. NECHCI se s tebou HADAT!
    Tvoje vysvetleni co to zpusobuje se pomalu ubira k tomu, ze za vsechno muze BSplayer. BSplayer nemuze za to, ze ho vyuzivaji lide prave jako ty. Nema s tim NIC spolecneho. Uvedomu si UZ KONECNE, ze sis system ZAS*AL vsim moznym (typu vobsub). Co tady vlastne resis? Vse Ti funguje taq, jak to maji programy v popisu. A kdyz neumis najit a smazat, ktery tam titulky NEZAVISLE na prehravaci kresli, tak to o necem svedci. Tobe bych doporucoval reinstall a k nemu prirucku s 20 stranami.

Standardní

Aha chtri panove. Mozna jste BSplayer sami vyvyjeli, co? Ste uplne mimo tahate si tu nejakej nesmysli s prstu! Tohla chyba se normalne probirala na foru BSplayer, ale vy tomu asi rozumite vic, nez lidi od BS! Stydte se!

Standardní

Aha chtri panove. Mozna jste BSplayer sami vyvyjeli, co? Ste uplne mimo tahate si tu nejakej nesmysli s prstu! Tohla chyba se normalne probirala na foru BSplayer, ale vy tomu asi rozumite vic, nez lidi od BS! Stydte se!

Nebudu! Styd se ty! Ohanis se tady forem, ktere se zabyva primo tvym problemem, troufnu si rict, ze s lidmi primo z oboru a ty nejsi schopen i presto, ze dostanes takoveto informace svuj problem opravit/smazat.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání