Ahoj,
jiz po druhy se mi stala prapodivna vec. Mam vyse zminenou kartu a na ni ARCTIC VGA SILENCER rev. 3, vse dobre namontovane, vsechno sedi tak jak ma. Po jednom mesici chodu karta odesla, zhadnul monitor a karta vydavala takovy divny pisklavy zvuk, ne zvuk speakeru, ale zvuk vychazejici primo z karty. Kartu jsem nekolikrat zkusil vyndat a znovu namontovat, ale nic se nedelo. Tak jsem nahlasil reklamaci a tak po 2 dnech jsem kartu chtel odeslat, ale zkusil jsem ji jeste jednou a svete div se karta slapala jakoby nic. Kartu mi ale radsi vymenili, ale ted po mesici co mam tu novou se mi to same stalo znovu! Karta vypovedela sluzbu, divne piskala a po dvou dnech se rozebehla. Jeste jsem spozoroval, ze se jedna cast karty vice prehrivala, kdyz byla nefunkcni.
Nevite jak se tomu vyvarova? Jedu na nize uvedeny konfiguraci se zdrojem Fortron 350W.
Premyslel jsem jestli to nemuze byt treba "spatnym" proudem, ze vznika nejake prepeti a to se pak nejak akumuluje do karty a pak se to nasledne vybije a vse pak jede zase v poho.
Myslite ze by pomohla UPSka? Diky za odpoved.