Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: The best sound

Standardní The best sound

Velice bych se chtěl omluvit moderátorovi fóra, že jsem do něj přispěl tématem stereoreprobeden - "Zkušenosti AQ 653". Dostal jsem se sem odkazem nevím už z jakého serveru o Hi-Fi. Vidím - "Fórum ZVUK" a myslem jsem si - to hledám. Popsal jsem svůj problém, ale vzápětí byl můj příspěvek uzamčen a byl jsem vykázán do nějakého fóra, kde pár šílenců, včetně moderátora řeší problém, kdy do reprobedny velikosti Bobr-kontejneru chtěj umístit směšné TVM reproduktory a očekávají kdovíco. Skutečně mě mrzí, že jsem fórum ZVUK řešící problematiku mýdlových krabiček a podobných chrchlátek zneuctil svým hovadským problémem. Slibuji, že vícekrát už sem nevlezu. Howgh

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Standardní

No mam pocit ze si sa sekol bol si odkazany sem http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=56456&start=15 a zrejme si vliezol omylom sem http://diy.arteee.net/ , ci nie?

P.S.: a inac mas pravdu je tu viac ludi co pouziva tie´´mýdlove krabičky´´ takze k tvojmu problemu sa bude moct vyjadrit len par ludi.
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

az pozbudes sve nadsazenosti ( a kdyz nekouknes na ten odkaz, co ti dal Marek ), tak az priste vlezes do teto sekce, tak nejdriv cti. Je to uplne nahore a jmenuje se to "NAKUPNI PORADNA". amen
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

No nevim, ale zrovna v tom hornim topicu jsou docela kraviny. Rozhodne nelze mluvit o slusnych reprech na hudbu/filmy v tak smesne cenove kategorii.

Standardní

Citace Původně odeslal Locke
    No nevim, ale zrovna v tom hornim topicu jsou docela kraviny. Rozhodne nelze mluvit o slusnych reprech na hudbu/filmy v tak smesne cenove kategorii.
    vies ono nie kazdy je ochotny alebo ma tolko prachov aby do toho vrazil takze 10tisice, toto je forum o pocitacoch a vom threde sa rozoberaju bezne pocitacove reprodtuktory ...
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Standardní

On ani nechcel repro za 100K, pisal to aj v povodnom drede:

Sháním reprosoustavu pro poslech sterea v relaci ~ 10000Kč. Jako solidní se mi jeví český výrobce AQ. Prosím o názor na uvedená repra od lidí, kteří je slyšeli. Jsou to stojanové 3pásmovky, výšky (kov. kalota) a středy - Harman, 2x basy (polypropylen) TVM, sin. výkon 110W, citl. 91dB. Jde mi o vyvážený, universální zvuk pro různé žánry, který nemusí být agresívní, ale ani plochý. Případně doporučte něco lepšího, ale ne mýdlové krabičky 20-20000Hz/1000W.
    Budu to prozatím napájet recieverem Thomson DPL 560HT (6x50W). Díky
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Standardní

To ano, ale v tom threadu se lidi bavi o reprech za 2-5k, navic o 5.1 sestavach, coz je o necem jinem nez klasicke stereo. Nevim jak podle tebe, ale podle mne je 5.1 za 2-5k vs stereo za 10k sakra rozdil a navic v tom topicu se to vubec neresilo.
    Takze reakce moderatora, ktery na dotaz ohledne zkusenosti s konkretnimi stereo bednami odkaze cloveka na topic kde se resi 5.1 sestavy, navic z uplne jine cenove kategorie mi prijde DOST MIMO. Ale treba mi neco unika

Vliv
    357

Standardní

To ano, ale v tom threadu se lidi bavi o reprech za 2-5k, navic o 5.1 sestavach, coz je o necem jinem nez klasicke stereo. Nevim jak podle tebe, ale podle mne je 5.1 za 2-5k vs stereo za 10k sakra rozdil a navic v tom topicu se to vubec neresilo.
    Takze reakce moderatora, ktery na dotaz ohledne zkusenosti s konkretnimi stereo bednami odkaze cloveka na topic kde se resi 5.1 sestavy, navic z uplne jine cenove kategorie mi prijde DOST MIMO. Ale treba mi neco unika
    a protoze se tam resi 5.1 do 2-5k, tak pro stereo do 10, pro 6.1 do 15 a pro .... budeme zakladat pokazde novy thread, abychom to tu meli krasne prehledne. ono je jasne, ze tady to bude jen par lidi, co se o to zajima. nicmene jsou na to specializovane stranky jinde. ale treba mi neco unika

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    292

Standardní

Přesně jak řekl mISHA... vy jste fakt jak natvrdlý a snad jste i slepý... To že se tam teď řeší repra za 2-5k neznamená, že tam nemůžete dát dotaz na repra za 10K...(mozek = vakuum = nejlepší izolant, že?) a potom, kdyby jste si přečetli první příspěvek v poradně, tak jsem tam psal, že přidávání repra do hlasování je možné, stačí je napsat....!!!!!!!

Ohledně mýdlových bedniček.... prostě jsme češi a všichni se ptají na tuzemského výrobce... logické. Já osobně s TVM nepracuju.... nedá s nima nic dělat(malý objem), osobně holduju měničům B&C a D.A.S, jenže né každý má na měnič(hloubkáč) za 5K a tomu odpovídající zkušenosti, aby nezmršil manuální část práce.

Fakt mám rád chytráky, který nečtou a hned prskaj(a ještě s vákuem místo mozku... prostě velký páni) >>> rousini
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    a protoze se tam resi 5.1 do 2-5k, tak pro stereo do 10, pro 6.1 do 15 a pro .... budeme zakladat pokazde novy thread, abychom to tu meli krasne prehledne. ono je jasne, ze tady to bude jen par lidi, co se o to zajima. nicmene jsou na to specializovane stranky jinde. ale treba mi neco unika
    Hmm, zajimave. Ja osobne bych v topicu o 5.1 bednach za par supu povazoval dotaz na stereo za offtopic.

Vliv
    357

Standardní

Hmm, zajimave. Ja osobne bych v topicu o 5.1 bednach za par supu povazoval dotaz na stereo za offtopic.
    Hmm, zajimave. Ja osobne bych to dal do topicu s nazvem " Poradna - Jaký repro na Hudbu/film/hry - porovnávání". Ale je fakt, ze nekdo v te zmeti znaku vidi "resi se pouze 5.1"

EDIT: Arteee zamkni to. rousini se vyventiloval a neni potreba tu zbytecne offtopicovat ( ze Locke ).

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    292

Standardní

Tenhle flame tedy zamknu... Pokud by jste rádi ještě reagovali, využijte prosím PM. děkuji
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání