Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: S3 ViRGE /DX - nefunkcni s onboard grafikou

Standardní S3 ViRGE /DX - nefunkcni s onboard grafikou

Zdravim,
    mam stare IBM a v nem onboard grafiku (ATI Rage II+), ale chci si tam dat S3 ViRGE /DX, tak jsem mrknul do maualu desky a tam bylo psano, ze po vlozeni do jine graf. karty se sama onboard grafika vypne, a tak kdyz jsem dal do PCI1 S3 ViRGE /DX, tak se to hezky preplo na tu novou grafiku, ale....

Kdyz jsem v DOS ci BIOS ci pri bootovani linuxu je vse OK, ale kdyz se chce spustit neco grafickeho, tak se mi vypne monitor (tedy z grafiky nic nevystupuje). Rekl bych ze se to stane pokazde, kdyz chce PC pristoupit k grafice. Co s tím?

Tato grafika bezproblemu funguje na jinem PC, ktere ale nema onboard grafiku.

Standardní

Neporadím ti, jsem jenom zvědavej. Jakou má podle tebe Virge DX oproti Rage II+ výhodu, že jí chceš používat?
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Standardní

No to by me taky zajimalo Hledal jsem neco malo na netu, ale nic moc. Imho je S3 4MB a ATI jen 1MB, coz rozdil je Nebo jak to tedy je?

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní

No 4MB nebo 1MB to je docela rozdíl, vím to z vlastní zkušenosti . Ale k řešení problému - zkoušel jsi ve woknech zakázat tu onboard?
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Standardní

No me to do oken nenajede, monitor se tipne pred najetim plochy, tedy grafiky, pri najizdeni vse OK.

Standardní

Nevim ale jen me to tak napadlo takze brat s rezervou. v BIOSU mas mozna nastaveno ze ta onboard grafika se nastavuje podel neceho proste neajka automatika.TAkze mojestli tam vubec enco takovzho je tak zkusit nastavit napevno.

One more turn, one more turn, one more turn .....

Standardní

No v BIOSU zadne nastaveni neni, jedine snad update BIOS.

Member Avatar uživatele swarm
    Věk
    39
    Vliv
    256

Standardní

No, když ti zhasne ten monitor, zkusil si ho přepojit do té onboard grafiky?
    Diagon Swarm - redaktor NOTEBOOK.cz
    Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
    Blog o mobilní technice -> [WWW]

Standardní

to uz jsem zkousel. Nepomohlo.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání