Nechápu jak je tohleto možné a nejradši bych asi výrobce desky (nebo snad case) zaškrtil! Zrovna jsem namontoval svého nového Durona, zapojil všecky kontrolky, čudlíky a PC Speaker. U PC Speakeru jsem si nebyl jistý jak má být kabel zastrčen, protože to nebylo zřejmé z konektoru ani z manuálu. Zapnul jsem poč a za pár sekund jsem vytrhával kabel ze zásuvky, protože se z něj valil oblaxmradu!![]()
Nejdřív jsem se bál, co zase shořelo, ale prostě se jen trochu škvařila izolace na drátech od PC Speakeru! Jak je toto vůbec možné? Myslel jsem, že to prostě maximálně nebude fungovat, když to dám naopak, ale tohle? Paxem to tam dal tedy obráceně. Jelo to a při startu standartně píplo, takže Speaker neshořel. Potom jsem se ale pokoušel odemykat cache a zase se začalo čadit! Tentokrát jsem se strašně lekl, že hoří procesor, ALE NE! Byl to zase ten pitomý drát! A to jsem ho tentokrát měl už určitě správně, když minule to fungovalo. Možná jsem do něj rýpl rukou, když jsem sundával a nandával chladič procesoru, ale xakru proč to takhle vyvádí? Je to normální? Teď ho mám odpojený.