Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Help blbne balance

Standardní Help blbne balance

Pustim takhle dneska Winamp, zavalim skladbu, a ouha. Hraje to z jednoho kanalu mnohem vic nez z druheho. Tak se divam jestli neni nekde zmenena balance.. neni. tak zkousim hybat s balanci v MASTER VOLUME primo ve Win.. no a najednou se to spravi a hraje to z obou beden stejne.. tak jsem zmenil ve Winampu hlasitost a zase se to podelalo.. Dela to i ve windows media playeru.. Mam Win XP Sp1 a Fortissimo III..
    Help co s tim?
    Mb MSI K7N2 Delta, CPU Athlon XP 2400+, Ram 512 Mb DDR 400 Mhz, Prolink GeForce FX 5700 128 mb, Monitor LG Flatron 17\", Gamesurround Fortissimo III, Repro NiC 2.0, WDC 40 Gb, Samsung CD-RW 32-10-40,Msi DVD-ROM sd-m1612, Microsoft IE 3.0, Kb Samsung

Standardní

nepouzivej winamp. Je to sr....a

Ja pouzivam media player a jsem spokojenej

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    292

Standardní Re: Help blbne balance

2DCman:
    Citace Původně odeslal Kostihouse
    Dela to i ve windows media playeru..
    trochu víc číst by to chtělo, že?

2Kostihouse: Tak se podívej do nastavení winampu, přes co hraješ(Direct sound, MME, Wavemaper...), většinou v tomhle je zakopanej pes.... něco zprostředkovávají ovladače od výrobce, něco z woken.... Podívej se a asi nejlepši je Direct Sound
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Standardní

Winamp je uplne normalni prehravac narozdil od Windows Media Playeru..
    vyresil jsem to reinstalem Winampu..
    Mb MSI K7N2 Delta, CPU Athlon XP 2400+, Ram 512 Mb DDR 400 Mhz, Prolink GeForce FX 5700 128 mb, Monitor LG Flatron 17\", Gamesurround Fortissimo III, Repro NiC 2.0, WDC 40 Gb, Samsung CD-RW 32-10-40,Msi DVD-ROM sd-m1612, Microsoft IE 3.0, Kb Samsung

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání