Zdravim, chtel bych vsem lidem na tomto foru sdelit, jak nehorazni jsou v teto firme zlodeji a jak "ferove" jednaji se zakaznikem a tim kazdeho odradit od nakupovani v tomto silenem obchode.
Je tomu asi pul roku co jsem shanel nejaky levnejsi mp3 prehravac, a vybral jsem si jeden za cenu kolem 2 300,- kc prave u Cybexu. Prehravac do tydne v pohode dorazil, vsechno se zdalo byt v poradku. Ovsem po necelem pul roce tento prehravec umrel, proste najednou prestal naprosto fungovat. Uz drive se u nej objevovaly nedostatky, napr. slepoval se gumovy povrch, z kabelu na dalkovem ovladani vylezaly draty atd. ale dokud fungoval tak mi nic nevadilo. Pak tedy fungovat znicehonic prestal, musim podotknout ze jsem s nim zachazel velice slusne
...no co, rikam si, stane se, jeste ze mame reklamaci. Oprasil jsem raklamacni papir, udelal kopii a nefunkcni prehravac poslal na oddeleni reklamace. Po tydnu jsem obrdzel info ze prehravac dorazil. To bylo ale vsechno. Po 1,5 mesici mi to zaclo byt divne, tak jsem napsal na oddeleni reklamaci co s tim provadeji. Dostal jsem odpoved at jeste pockam, ze ho poslali nekam jinam na vyhodnoceni reklamace. Za tyden jsem napsal znova, protoze jsem zadnou zpravu nedostal a bylo mi sdeleno, ze reklamace mi nebude uznana. To bylo vsechno, proste ze nebude uznana. ZADNY ale vubec zadny duvod mi sdelen nebyl - proste podle nich neopravnena reklamace. Tak jsem se nastval, poslal par mailu s tim jak si tohle predstavujou, ale uz jsem zadnou odpoved nedostal, prehravac si nechali, ani mi neposlali zpet ten rozbity...
vzhledem k tomu ze firma sidli v Brne a ja jsem z Prahy, nemuzu ani zajit nikomu rozbit hubu...
Jenom by me zajimalo jak se da v takoveto situaci postupovat a jestli se nekomu v souvislosti s touto (nebo jinou) firmou stalo neco podobneho a jak to resil. Soudit se kvuli 2 tisicum se mi fakt nechce a myslim ze s tim oni pocitaji.![]()