Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Lidi jak rozdělit disky v raidu??? - vyřešeno

Standardní Lidi jak rozdělit disky v raidu??? - vyřešeno

Su v tom nováček. Prolezl sem všechno možný ale zaboha nemůzu přijít na to jak rozdělit 2 disky v RAID0. Sou nový a tím pádem ještě nezformátovaný a nerozdělený. Další disk se systémem nemám takže potřebuju něco co funguje z dosu. Zkoušel sem to fdiskem ale bez uspěchu.
    Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:
    co ten Word už minutu KU*VA dělá ?!!!

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

a co na to jit opacne? nejdriv nainstalovat system a pak zmensit systemovou partition a vytvorit dalsi? nebo nutne potrebujes mit system az v druhe partition kvuli dosovske prvni partition?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    a co na to jit opacne? nejdriv nainstalovat system a pak zmensit systemovou partition a vytvorit dalsi? nebo nutne potrebujes mit system az v druhe partition kvuli dosovske prvni partition?
    Jo už mě to napadlo a taky sem tak udělal. Teď mám ale jinej problém s instalací winXP. Disky se v dosu chovají jako jeden všechno ok ale když spustím instalaci win dám F6 nainstaluji ovladač RAIDu všechno ok. Pak skočí uvodní obrazovka instalace po které se většínou vybírá kam se systémem. Ale místo toho se mě objeví že win nenašli žádný disk pokračujte stiskem F3 a konec. Zkoušel sem už uplně všechno ale vždycky se to sekne na tomhle. nevíte někdo jak z toho ven?
    Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

hmmm a mas dobre nastaveny ten raid? je aktivni? protoze pokud pridas opravdu ovladace spravne, tak to pojede. nedal si tam ovladace k jinemu raidu? protoze trebas ja mam na desce raid radicu vic ( ja vim, je to debilni otazka, ale nenapada me nic jineho ).
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    hmmm a mas dobre nastaveny ten raid? je aktivni? protoze pokud pridas opravdu ovladace spravne, tak to pojede. nedal si tam ovladace k jinemu raidu? protoze trebas ja mam na desce raid radicu vic ( ja vim, je to debilni otazka, ale nenapada me nic jineho ).
    Bude se to zdát neuvěřitelně ale na vině byla špatná disketa. Každopádně díky

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání