Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Vypinanie pocitaca

Standardní Vypinanie pocitaca

Pocitac sa mi sam od seba vypina a neviem v com by mohla byt chyba.. Nabehne Win XP, a hocikedy sa sam od seba restartne.. Niekedy hned a niekedy po par minutach..Skusal som vymenit Ramky, HDD, novu instalaciu... sledoval som ci nedochadza k poklesu napetia na vetvach... nic... Poradte prosim vas, uz fakt neviem... Este chcem povedat ze grafiku mam integrovanu GFmx440.. fakt neviem.. doska je nova..

Standardní

Mas to přetaktovany?
    Zkus vypnout automaticky restartovat pri závažne chybě...
    NTB MSI EX600, CPU Intel Core 2 Duo T5550@1,83Ghz, 2GB RAM, GF8400M-G 256MB, HDD 320GB...

Standardní

nie.... pretaktovane to nie je..
    v biose som uz skusal vsetko mozne zapnut-vypnut.. niekedy to vypise: Memory adress failed /teda neviem ci doslovne, ale taketo nieco/ , Ramky som menil s braskom a robilo to tiez...

Standardní

Citace Původně odeslal lol555
    nie.... pretaktovane to nie je..
    v biose som uz skusal vsetko mozne zapnut-vypnut.. niekedy to vypise: Memory adress failed /teda neviem ci doslovne, ale taketo nieco/ , Ramky som menil s braskom a robilo to tiez...
    Tak zkus dat BIOS na default, nastartuj do Woken a tam vypni to automaticky restartovani... Treba tam dela jen nakej program bordel...
    Pravy tlacitko na Tento pocitac, Upresnit, spusteni a zotaveni systemu a tam by melo byt vypnot automaticky restart... nekde to tam najdi..
    NTB MSI EX600, CPU Intel Core 2 Duo T5550@1,83Ghz, 2GB RAM, GF8400M-G 256MB, HDD 320GB...

Standardní

Chuck
    presne to vypisuje: Ilegal memory adress

...skusim to s tym restartom...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání