Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: A7N8X-E Deluxe ine pamate

Standardní A7N8X-E Deluxe ine pamate

Mam kupenu maticnu dosku A7N8X-E Deluxe a neviem ake pamate tam mozem strcit tak aby to islo dual channel.
    Na stranke vyrobcu je iba chaby zoznam.

Twinmosy sa mi nepodarilo kupit jediny distributor pre SR ich nema dlhodobo na sklade

Ake ine tam mozem dat (Kingston, PQI, Apacer) a da sa dual channel spravit aj s beznou dvojicou pamati?

Chcem to osadit na 1 GB.

ex Warlord mince Avatar uživatele Miralis
    Věk
    46
    Vliv
    286

Standardní

jasne ze se daj osadit i obycejny ramky. ja mel ASUS A7N8X Deluxe rev1.04, ted mam EPOX EP-8RDA3+ a v obou sem mel i obycejny V-Data a slapalo to dobre. Behem nekolika malo pristich dnu budu mit ASUS A7N8X-E Deluxe, tak ti muzu pak dat vedet, jak mi v tom jedou 2x512 V-Data.

EDIT: to co je napsany na webu vyrobce jsou pouze ramky, ktere maji otestovane. neznamena to, ze v tom nic jinyho nejede
    HP Spectre x360 14-ea0002nc

Standardní

Nasiel som ine RAMK-y

KINGSTON DDRAM512 PC400 CL2.5, záruka: 99 mesiacov

Typek tvrdi, ze sa daju v pohode pouzit ako dual channel
    aj ked sa predavaju solo. Rozdiel je len v cene

Standardní

u dualchannel kitu platis za 100% jistotu ze to pojede s deklarovanymi parametry..
    jinak nemej strach, ze ty pameti, ktere nejsou v seznamu na strankach ASUSu nepojedou.. ja mam OCZ a bez problemu..

Standardní

Twinmosy zozenies v pohode v Libre. Btw na MSI K7N2 DELTA ILSR nefungovali ako dual a ani KINGSTONY,ale na Asus to bude myslim OK. Na MSI sli v dual len Mercury ADATA

Věk
    46
    Vliv
    286

Standardní

pozor na Kingmaxy s cipy Kingmax, ty v tom zarucene nepojedou, uz sem jich par vyzkousel... od DDR333 az po DDR433, vsechno hazelo chyby ze to monitor nestacil vykreslovat

Member Avatar uživatele Pavelka
    Věk
    55
    Vliv
    275

Standardní

Citace Původně odeslal Warlord
    pozor na Kingmaxy s cipy Kingmax, ty v tom zarucene nepojedou, uz sem jich par vyzkousel... od DDR333 az po DDR433, vsechno hazelo chyby ze to monitor nestacil vykreslovat
    Mně chodí dobře,mám je už rok,zbyly mi z předchozího PC s A7N8X-Dlx rev.1.04. a i nyní bez problémů,v obou deskách dualchanel.Jen nejdou taktovat,ale na své frekvenci jsou spolehlivé na 100%
    P.S. V podpisu máš,že je máš nainstalovaný ale píšeš,že to s nima nejde,tomu nějak nerozumím .
    Intel Core i3-4330 Haswell, ASUS B85M-G Intel B85, A-DATA XPG V1.0 8GB (2x4GB) DDR3 1600, Sapphire R7 260X 2GB GDDR5 OC, Seagate Barracuda 7200.14 1TB, DVD-RW Asus DRW-24F1ST, Seasonic SSP-450RT 450W (80+Gold), ENERMAX Hoplite ST ECA 3260 White + okno + 3x 120 mm a 2x 140 mm Enermax T.B.APOLLISH (3x blue 2x red), 19" V7-N96DN-Diamondtron, Win7 HP 64bit.

Banned
    Vliv
    0

Standardní

na teto desce provozuju HyperX Kingston a absolutne super spokojenost,mel jsem tam predtim Kingston ValuRAM a taky jely super,jinak jsem zkousel i Corsair XMS a take jedou OK,a jeste A-DATA ale pouze single a taky jel dobre.Takze takhle.

Věk
    46
    Vliv
    286

Standardní

Citace Původně odeslal Pavelka
    Citace Původně odeslal Warlord
    Mně chodí dobře,mám je už rok,zbyly mi z předchozího PC s A7N8X-Dlx rev.1.04. a i nyní bez problémů,v obou deskách dualchanel.Jen nejdou taktovat,ale na své frekvenci jsou spolehlivé na 100%
    P.S. V podpisu máš,že je máš nainstalovaný ale píšeš,že to s nima nejde,tomu nějak nerozumím .
    aha clovece mas pravdu, to je chyba... jeli mi pouze 2x256 @ 433 Kingmax, ale to je pro me malo, kdyz sem domu donesl 2x512 @ 433 Kingmax, tak to uz nejelo... zapomnel sem si opravit podpis, dik za upozorneni

Standardní

No ja mam ASUS A7N8X-E Deluxe a APACER RAM 2x512 400 CL2.5.
    Ale pobezia ti na 8-3-3-3 teda lepsie by sa dalo povedat 11-3-3-3(tak to ide lepsie).Potom ti zacnu robit hry blbosti.Vypadavanie do win.Modre obrazovky.atd.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání