Mám 128MB USB flashku, relativně často z ní potřebuju číst/zapisovat, vadí flashce, když je celej den zapíchnutá do USB? Někdy se stane, že se trochu zahřeje.
Mám 128MB USB flashku, relativně často z ní potřebuju číst/zapisovat, vadí flashce, když je celej den zapíchnutá do USB? Někdy se stane, že se trochu zahřeje.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Nevadí.
Manchester 2400MHz, NF4 Ultra, Gf 6600, 1GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DS + M3 Perfect MiniSD.
Super.
A vadi jim caste cteni/zapisovani? Treba kdyz si z ni budu celej den poustet mp3, spoustet programy, pocitat seti, atd... ?
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
to ji neprospejePůvodně odeslal howard
http://www.esacademy.com/faq/docs/flash/lifetime.htm
Typical values are guaranteed cycles of 10,000 times. Most parts will work far longer - it's just not guaranteed
Asus P5B Deluxe/WiFi, Intel Q8300@7.5x440=3300MHz VCc1.15V, Speedstep enabled, CM HyperTX, 58oC IntelBurnTest pri 24oC okoli, 2x2048 DDR2 800 Geil(@866 5-6-6-15, 1.80V), HDD 3xSamsung F1 1TB, Gigabyte NX88T zalman, LCD FSC S20-1W, CM Centurion 532, PSU Seasonic 400W, UPS CyberFort 350
Čtení nevadí, zápis už nějaký vliv mít může. Kritické to ale nebude, já mám připojenou 64MB CF kartu místo harddisku ve starém DOSovém počítači (hraju na tom starý hry) a zatím se žádný problém neobjevil. Jako disk na swap bych to ale raději nenastavoval![]()
Manchester 2400MHz, NF4 Ultra, Gf 6600, 1GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DS + M3 Perfect MiniSD.
Zivotnost se da prodlouzit pokud pouzijes JFFS2, ale pak to asi neprectes v jinych strojich, protoze tam nebude FATka.
In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened
Do ted jsem o tom neslysel, ale tusim, o co pujde (pouzival jsem InCD na rwcka, ale bylo to dost nespolehlivy, padali widle, selhaval zapis, atd...). Kdyz ale to neco, co umi delat JFFS2 nainstaluju na vice kompech, tak to na vsech bude citelne, ze?Původně odeslal Gargamel
A je to JFFS2 dobry? Mas s tim dobre zkusenosti?
A jakpa v linuxu? Bude to citelny?
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)