Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Mother board monitor a zamrzani systemu ??

Standardní Mother board monitor a zamrzani systemu ??

mam problem ktery mi pretekl pres hlavu a narusuje muj nervovy system.

ani nevim kde zacit s popisem problemu. mam XP prof. a mimo jine MBM5 a jaLCD. vse nejnovejsi verze s patchy. jde o to, ze z 80% po prihlaseni se do woken mi zamrzlo PC a zacly STARSNE piskat vysoko repraky. nekdy az tak po sestym restartu wokna nabehli. nevedel jsem co stim, a planoval format tak jsem to neresil, formatoval disk, nainstaloval potrebny veci skoro nic, proste cisty system. pak jsem instaloval zmineny MBM 5 a jaLCDs a jeste DriverLinx I/O driver aby slo jaLCD s LPT. vsechno slape jako hodinky a ja jsem happy. pak jednou zapnu PC a historie se opakuje. strasny piskot z beden a sek. zakazu jaLCD spoustet spolu s windows a porad nic. vypnu i MBM a hle uz to jde. jeste pred tim jsem zapomel napsat ze najednou zacal linx driver rvat na startupu ze nemuze najit jakysi .dll soubor. tak jsem to preinstaloval a porad je to v prdeli.

takze jakto ze nekdy se to spusti a nekdy ne? jakto ze kua piskaji repraky? a jakto ze na cistym systemu to takhle ZNICEHO nic kravi? jeste zkusim antivir, ale nevm kde bych ho nabral.. jsem z toho na mrtvici, mozna to ani neni tim MBM protoze jak rikam nekdy se to i snim spusti.

MBM spolupracuje s SMBUSEM a regulatorem peteraM

diky za nejaky postrehy
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

tak najednou to zase jde tak fakt nevim co si o tom mam myslet.. doufam ze to tak vydrzi
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání