Uvazoval jsem o koupi techto beden (jsou opravdu za hubicku - 6 186 Kč s DPH!) a je to velka tuna dreva (jeden predni reproduktor vazi 44Kg!!!), tlusty kabely a tak viz http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=44107. Jiste nebude to zadny audiofilni zvuk, ale za tu cenu jako repracky ke compu proc ne.
Ovsem jedna vec. Protoze jsou predni bedny 3 pasmove (zbytek dvoupasmovy), tak sestava nema subwoofer. Ostatne proc ne, ty bedny ho zrejme nepotrebuji. Nicmene se mi nechce kupovat ten zesik co k tomu nabizi vyrobce (NINTAUS AV-508, protoze jsem cetl, ze je to pomerne shit (a navic je to jen analog) a ze s kvalitnejsim receiverem to pak hraje dost slusne. A jde mi o to, ze pokud zapojim tyhle bedny do nejakeho receiveru (nejaky ten 5.1 rezim), jestli se da v receiveru nejak nastavit at basy posila do prednich 3 pasmovych beden a ne do subwooferu (nikdy jsem zadny receiver nemel v ruce, takze nevim jak to tam chodi). Protoze pokud by to receiver "nepoznal", tak by vlastne basy posilal do subwooferu, ktery by tam nebyl a tedy zvuk by to byl na hovno. Resp jestli receivery maji nejaky bez subwooferovy mod nebo tak nak.
Pokud by to neslo, tak samozrejme je moznost si koupit subwoofer zvlast, ovsem kdyz predni bedny jsou 3 pasmove, tak proc je nevyuzit ze...