Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Lze mít dva Winrouty?

Standardní Lze mít dva Winrouty?

Hi

mám tokovej porblem:
    Jeden server poskytuje pomocí winroutu internet ostatním, ale ja potřebuji aby jeden s těch ostatních PC poskytoval zase ostaním PC.
    JAK to nastavit na tom druhým PC aby zase on mohl poskytovat internet ostatním?

Jako IP k internetu dam IP serveru kde už ten winroute běží a mám u něj zapnout NAT?

Ja už to totiž skoušel ael halsí mi DNS forwader že DNS na posrtu 53 už běží ja vím že je to ten winroute ten první ale jak to nastavit díky.

Standardní

NAT bych nezapínal je to zbytečný teda pokud chceš, aby ze serveru nebyly vidět ostatní PC za 2kou tak to zapni S DNSkou si teď nejsem jistej jestli jsem tam dal adresu mýho poče nebo natvrdo, asi natvrdo(a zapnul DNS foreardr) ještě je důležitý jakou máš verzi já testil 4 a 5 na 5ce jsem nerozchodil sdílení(neptejte se proč prostě nevim proč to nešlo), a v 47ce to jde v pohodě(jak kdy jak co)
    5D;550D; 17-40/4;50/1,8 II;100/2;Tamron 28-75/2,8; Biometar 85/2,8; Flektogon 50/4; Speedligt 430EX; Metz 30BCT4; Olympus OM4T,50/1.4,28/2.8; Minolta Himatic-F; Praktica MTL 5; Smena 8M Lubitel2; Belfoca 6x9 :) (to v avataru je bajkovej poezing matrix, jen kdyby nekdo nepoznal;))
    http://vincblack.deviantart.com/

Standardní

Citace Původně odeslal Vinc Black
    NAT bych nezapínal je to zbytečný teda pokud chceš, aby ze serveru nebyly vidět ostatní PC za 2kou tak to zapni S DNSkou si teď nejsem jistej jestli jsem tam dal adresu mýho poče nebo natvrdo, asi natvrdo(a zapnul DNS foreardr) ještě je důležitý jakou máš verzi já testil 4 a 5 na 5ce jsem nerozchodil sdílení(neptejte se proč prostě nevim proč to nešlo), a v 47ce to jde v pohodě(jak kdy jak co)
    verze 4.2.5 kontaktuju te pres ICQ ale zatim se neozzýváš

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání