mam 7.50 a kdyz si dam www.mobilmania.cz/bazar/ tak me tam nejde vkladat zadnej text, kdyz su vlozit nejakej inzerat nebo na nejakej odpovedet. Nejde me vkladat jen do policka TEXT-vsude jinde me to jde. Nevite cim to je?
mam 7.50 a kdyz si dam www.mobilmania.cz/bazar/ tak me tam nejde vkladat zadnej text, kdyz su vlozit nejakej inzerat nebo na nejakej odpovedet. Nejde me vkladat jen do policka TEXT-vsude jinde me to jde. Nevite cim to je?
°°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°
přesně toto mi to dělá na CDR.cz při vkládání příspěvků v diskuzi. taky mám Operu7.50. Ale dělala mi to i 7.23
Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512
a kde se to prosim nastavuje?Původně odeslal iv93611
dali problem: www.email.cz me nejde poslat mail-klikam na ikonu odeslat a nic se nedeje-to je hodne divny!
°°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°
F12![]()
HW přichází a odchází, já zůstávám :-)
diky moc, jo pomohlo to. Ale mam tu jeste jeden problem-prodlevu, kdyz neco napisu, tak se napsany text zacne na obrazovce zobrazovat s viditelnym zpozdenim-nevite cim je zpusobeno toto?Původně odeslal Hasich
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)