Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: propojeni wan a lan u repotec bandwith control router

Standardní propojeni wan a lan u repotec bandwith control router

misto linuxoveho serveru jsem si poridil lepsi reseni - vyse jmenovanou krabicku (typove oznaceni je RP-IP0613). ale nevim jak tam nastavit aby spojil wan port s lan portem. ip adresy mam na obe strany nastavene, skupiny uzivatelu i uzivatele taky, qos, atd... tez.

jinak jsem tam snad vsechno nastavil tak jak ma byt. to jsem totiz vycetl z manualu (na pc elektroniku je nejaka vyjimka, ze nemusi byt manualy v cestine). navod zde http://www.wlanshop.cz/buxus/docs/traficshaper.pdf

snad jsem uvedl vse podstatne. kdyby ne, tak samozrejme na dotaz doplnim

diky moc

Standardní

Aha, takze to je jen shaper? Jak to myslis spojit wan port s lan portem, me ten manual pripada docela srozumitelny. Do lan mistni sit, do wan modem, nebo jinou sit.
    amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
    Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu

Standardní

navod je srozumitelny, popisuji tam kazdou polozku v menu - co umi a co se da nastavit. nenapisi tam ovsem co se ma udelat, aby to fungovalo jako celek.
    kdyz do wan strcim bezdrat a do lan pc (nebo sit), tak nefunguje internet. pripada mne, ze ty porty nemam sw propojene (v xp dam sdilet pripojeni a funguje mne, tady jsem nic podobneho nenasel). nevim ve ktere polozce to nastavit.

Standardní

Citace Původně odeslal Xlukas
    navod je srozumitelny, popisuji tam kazdou polozku v menu - co umi a co se da nastavit. nenapisi tam ovsem co se ma udelat, aby to fungovalo jako celek.
    kdyz do wan strcim bezdrat a do lan pc (nebo sit), tak nefunguje internet. pripada mne, ze ty porty nemam sw propojene (v xp dam sdilet pripojeni a funguje mne, tady jsem nic podobneho nenasel). nevim ve ktere polozce to nastavit.
    Aha, takze pres bezdrat se pripojujes na internet, vidim ze to podporuje NAT. Zkus nastavit prekladani vnitrni site na adresu, kterou ti pridelil provider. Na pocitacich v LAN nastav adresy podle vnitrniho rozsahu. To snad uz fungovat musi .
    amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
    Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání