Chci si koupit tento model s 20 GB diskem, na internetu jsou však hodně rozdílné ceny zatím jsem našel nejlevněji za 12900 na www.hifishop.cz .
Je ještě něco levnějšího? Jinak to totiž stojí kolem 14 litrů.
Chci si koupit tento model s 20 GB diskem, na internetu jsou však hodně rozdílné ceny zatím jsem našel nejlevněji za 12900 na www.hifishop.cz .
Je ještě něco levnějšího? Jinak to totiž stojí kolem 14 litrů.
[Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W[NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector
Mám zkušenosti s tímto shopem a je opravdu nejlevnější takže pochybuji, že někde to seženeš ještě levněji. Ahoj jfk
Amd Athlon XP 1700+/2400+ 1,675 vc, Epox 8RDA3/Nforce2/768 mb ram ,HDD Seagate 80 gb,Powercolor Radeon 9500/9700 270/270-370/270,ZK Audigy, repro Genius 5.1,Lcd Ag Neovo F-417/17/,CD Teax 40x,DVD-R Toshiba 5112,3Dmark03 - 5039 bodů
Ahoj hdd mp3 magori !
tak tohle sem resil taky celkem dlouho ale nakonec jsem ozelil super design a remote s lcd a koupil Xclefa hd-500. Pokud jedes na bug free firmware verzi treba 1.77 tak je to stabilni a bez problemova vec, remote je sice bez displaye ale staci ze nezhorsuje zvuk jako u nekterych IHP.
Ale hlavni prednost je ze to v pripade potreby rozsroubujes (vevnitr neni zadna vychytavka na poznani "void warranty") a vymenis za vetsi standartni 2,5" disk - 60 a 80giga je neska dost cenove ok. Tohle bohuzel s IHP nelze pac ma 1,8" disk a konkretne ihp-120 ma bohuzel i nekomatiblni case takze upgrade muzes udelat jen s tim vetsim casem u ihp-140 (novejsi a vetsi kapacity 1,8" diksu se do casu ihp120 proste nevejdou) kterej je drahej jako swina. Puvodne sem myslel ze 20giga nikdy nezplnim ale nosim tam i filmy a ruzny veci co chci mit po ruce takze upgrade disku je fakt dulezita vec ke zvazeni..
Baterka je dost drzak urcite tak o 2-4 hodiny vic nez IHP. Maximum bylo asi 20hodin ale zalezi na pomer radio/mpr3 a jestli pri usb spojeni dobijis apod. Rozmery je samozrejme o trosku vetsi ale neni to tragedie. Design bud se libi nebo ne - me jo neb je to dost psycho design hodne odlisne od konkurence. Pouzdro je ale priserny ten bud vyhod nebo si neh nekde udelat z pravy kuze novej pripadne se da pouzit nakej univerzal pro mp3..
Zvukova kvalita je podle vsech recenzi i subjektivne na stejno nebo jen neznatelne horsi, vystup jako hlasitost ma lepsi xcelf - oceni lidi co delaj parby se slabsi aparaturou => cenove min. 1/3 levnejsi.. Nesledoval sem ceny u nas ale rek bych ze xlcef hd-500 20giga bude tak kolem 8litru..
Mam ho skoro rok (z holandska) a nemuzu si stezovat bylo jen par problemu kdyz sem naisntaloval shitovou verzi firmwaru ale na forech venku se da precist co instalovat a co jest neni vyladeny atak..
Xclef nebo Iriver v kazdym pripade Korejci jedou! bez nich bych doma nic nemel, heh.. sony nebo apple ipod a dalsi predrazeny lojzove proste zaspali dobu..
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)