Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Plug-in pro wap?

Standardní Plug-in pro wap?

Existuje nejaky plu-in pro wap, ktery by mi dovolil prohlizet wap pomoci IE ve verzi 5? Dik
    Sempron 2800+ @ 2,48MHz| AC freezer 64 | MB Gigabyte GA-K8NS Pro | 2 x 512 DDR@400 PQI | MSI nVidia GeForce 6600 DIAMOND | WDJB 160 GB | 410W Tagan | NEC DVDRW 4550

Standardní

O ničem takovým nevim, ale při brouzdání po netu jsem narazil na tohle:

http://albert.wz.cz/wap.php

všechno s tim samozřejmě nefunguje...
    ...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...

Standardní

Dik. Aspon neco. Asi pouziju naky normalni externi emulator no. Nevadi.
    Sempron 2800+ @ 2,48MHz| AC freezer 64 | MB Gigabyte GA-K8NS Pro | 2 x 512 DDR@400 PQI | MSI nVidia GeForce 6600 DIAMOND | WDJB 160 GB | 410W Tagan | NEC DVDRW 4550

Standardní

Opera umi normalne wapove stranky, nechces ji zkusit?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Operu jsem kdysi dost pouzival, ale ty nove verze uz mi tolik nesedely. Treba uz to zlepsily, nevim, ale taky tem prudi reklama

Standardní

Citace Původně odeslal Huncut
    Operu jsem kdysi dost pouzival, ale ty nove verze uz mi tolik nesedely. Treba uz to zlepsily, nevim, ale taky tem prudi reklama
    Ta reklama te tolik prudit nemusi, muzes prepnout na textovou verzi reklamy, nebo muzes treba operu "zakoupit" . Kazdopadne verze 7.5 je hodne "customizovatelna" a reklama se necha blokovat napr. pomoci nakeho firewallu.
    Na tom ale nezalezi, ja sem ti chtel jenom napsat, ze Opera umi wapovy stranky, takze ji muzes pouzit a zaroven si vyzkouset, treba se ti 7.5 bude libit.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Ok, dik, me se libila opera v 6 kove verzi, jak prisla 7.0 tak me to nejak odradilo. Ale mozna zase vyzkousim. Dik.

Standardní

Citace Původně odeslal Huncut
    Ok, dik, me se libila opera v 6 kove verzi, jak prisla 7.0 tak me to nejak odradilo. Ale mozna zase vyzkousim. Dik.
    Ja sem taky mel hodne rad 6. A pouzival jsem ji dlouho, byla g00d. Mas pravdu, verze 7.0x byly divny, a nestabilni, ale od 7.10 se to uz velmi zlepsilo, pak prisla rychlejsi 7.2 a ta byla uplne v pohode, ackoliv obcas (pri hodne obrazcich na strance) padala, no ale kdyz ti po spusteni otevre fsecko cos mel otevrene pred padem, tak neni co resit

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání