Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Problém s grabovacími programy

Standardní Problém s grabovacími programy

Zdravím,
    v počítači mám dvě optické mechaniky a to DVD vypalovačku Lite-On 812S a potom obyčejnou DVD čtečku Toshiba 1802. Problém je v tom, že když chci použít Exact Audio Copy, tak ten najde pouze tu Toshibu, ale naproti tomu CDEX najde zase pouze toho Liteona. Chtěl bych používat toho Liteona s EAC, ale nevím proč ho nedetekuje. Už jsem i přeinstaloval Windows XP SP1. Ještě dodám, že Liteon je připojen na primární IDE a Toshiba na sekundární. HDD je na SATA. Můžete někdo helfnout?

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    334

Standardní Re: Problém s grabovacími programy

Citace Původně odeslal Dani Filth
    Zdravím,
    v počítači mám dvě optické mechaniky a to DVD vypalovačku Lite-On 812S a potom obyčejnou DVD čtečku Toshiba 1802. Problém je v tom, že když chci použít Exact Audio Copy, tak ten najde pouze tu Toshibu, ale naproti tomu CDEX najde zase pouze toho Liteona. Chtěl bych používat toho Liteona s EAC, ale nevím proč ho nedetekuje. Už jsem i přeinstaloval Windows XP SP1. Ještě dodám, že Liteon je připojen na primární IDE a Toshiba na sekundární. HDD je na SATA. Můžete někdo helfnout?
    Takovej blbej dotaz-mas nahozene ASPI a podporuje EAC tvou palirnu ? (EAC nepouzivam, tak nevim jestli je nejaky compatibility list)

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Citace Původně odeslal Dani Filth
    Zdravím,
    Pokud by ti to nenaslo zadnou mechaniku, problem je IDE driverech od NVidie konkretne tech verzi 3.xx a 4.xx, malokterej grabovaci soft je rozpozna, resenim je treba Audiograbber, ten je od verze 1.83 free a na audio grabbing je to slusnej soft (jednoduchej, rychlej, vyberes si sam pres jakej koder si to vyrobis... atd)...
    Pokud ti to nedetekuje jen 1 mechaniku a druhej soft druhou, tak nevim, ale pro jistotu bych zkusil toho audiograbbera, treba najde obe...
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Citace Původně odeslal Petrt
    Takovej blbej dotaz-mas nahozene ASPI a podporuje EAC tvou palirnu ? (EAC nepouzivam, tak nevim jestli je nejaky compatibility list)
    ASPI jsem měl nainstalované při předchozí instalaci Windows, taky to nefungovalo. A kompatibilní by to snad mělo být, myslím že na cdr.cz při recenzi tam testovali přímo offset na té Liteon mechanice. No jestli to nepůjde, tak to prostě nepůjde, co se dá dělat... Ale EAC je prostě dle mého názoru nej, tak jsem ho chtěl používat. Škoda

Citace Původně odeslal tiktak
    Pokud by ti to nenaslo zadnou mechaniku, problem je IDE driverech od NVidie konkretne tech verzi 3.xx a 4.xx, malokterej grabovaci soft je rozpozna, resenim je treba Audiograbber, ten je od verze 1.83 free a na audio grabbing je to slusnej soft (jednoduchej, rychlej, vyberes si sam pres jakej koder si to vyrobis... atd)...
    Pokud ti to nedetekuje jen 1 mechaniku a druhej soft druhou, tak nevim, ale pro jistotu bych zkusil toho audiograbbera, treba najde obe...
    Už ho sosám, tak uvidím... ale jak říkám, dřív jsem používal vždycky EAC a jsem na to prostě zvyklý, myslím že lepší soft tohoto druhu není .

Standardní

Tak EAC jsem vyřešil, a to tím, že jsem nakopíroval wnaspi32.dll do adresáře s EAC

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání