Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: CHci zrušit automatické vyplňování nicku na formuláři

Standardní CHci zrušit automatické vyplňování nicku na formuláři

CHci zrušit automatické vyplňování nicku na formuláři.Už jsem vyzkoušel všechno(podle mně),ale vždycky když se odhlásím z mejlu na Seznamu,tak se na formuláři objeví můj nick znovu.Na jiných servrech to nedělá.Do včerejška to nedělalo.Mám zakázané cookies,vypnuté aut.vyplňování jména a hesla,no prostě jsem zakázal co se dalo.Mám Win XP PRO.Ví někdo co s tím

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    298

Standardní

Nevím jestli ti to pomůže, ale na WinXP mi pomáhá postup:
    Nástroje -> Možnosti internetu -> Vymazat soubory cookie a pak Odstranit soubory -> odstranit veškerý obsah offline...

Zatím to zabírá na 100%

Bohužel, jakmile zadáš nick znovu, tak se tam objeví zase, takže to chce asi nastavit to mazání automaticky na co nejmenší dobu...
    AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI MAG CORELIQUID E360 | MSI B650 GAMING PLUS WIFI | Kingston FURY 32GB DDR5-6000 | MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC | NVMe Samsung SSD 970 EVO 500GB | WD Blue 3D NAND SSD 1TB | MSI Vigor GK50LP + Logitech MX Master 3 + Xbox ONE Controler | Fortron CUT593P & Corsair RM650x | 27" HP 27xq | Windows 11 Pro 64bit | Synology NAS DS214 2TB | connected by Vodafone 500M/30M

Standardní

Když vypneš in-line complete, tak stačí, když se začneš cvakat to jméno a objeví se ta roletka s plným na něj najet a zmáčknout delete - done ... Tak asi

EDIT: Pokud používáš Norton Internet Security, nebo něco podobnýho, co má store na private info, tak to musíš smazat z něj ...
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Standardní

Citace Původně odeslal Vykuk
    Nevím jestli ti to pomůže, ale na WinXP mi pomáhá postup:
    Nástroje -> Možnosti internetu -> Vymazat soubory cookie a pak Odstranit soubory -> odstranit veškerý obsah offline...

Zatím to zabírá na 100%

Bohužel, jakmile zadáš nick znovu, tak se tam objeví zase, takže to chce asi nastavit to mazání automaticky na co nejmenší dobu...
    To jsem už taky zkoušel a nic.Je divný,že to dělá až ode dneška.Jestli někdo máte na Seznamu mejl,tak to prosím zkuste.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    359

Standardní

zkus to co psal jan555 a k tomu jeste Nastroje>Moznosti internetu>Obsah>Nastaveni automatickeho dokoncovani a

ododskrtnout Uzivatelska hesla a jmena na formularich

a Vymazat formulare + Vymazat hesla
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Citace Původně odeslal jan555
    Když vypneš in-line complete, tak stačí, když se začneš cvakat to jméno a objeví se ta roletka s plným na něj najet a zmáčknout delete - done ... Tak asi

EDIT: Pokud používáš Norton Internet Security, nebo něco podobnýho, co má store na private info, tak to musíš smazat z něj ...
    Asi nejsem moc chápavej jak mám vypnout in-line complete......

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    zkus to co psal jan555 a k tomu jeste Nastroje>Moznosti internetu>Obsah>Nastaveni automatickeho dokoncovani a

ododskrtnout Uzivatelska hesla a jmena na formularich

a Vymazat formulare + Vymazat hesla
    Vymazané formuláře a hesla mám,odškrtnuto taky a nic.Já si spíš myslím,že je to nový nastavení stránek.Prostě si to pamatuje poslední zadaný nick.

Standardní

No, tak rozhodně je tam checkbox na to, aby si to pamatoval ... Jestli je to tímhle, tak to je teda nářez
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Standardní

Citace Původně odeslal jan555
    No, tak rozhodně je tam checkbox na to, aby si to pamatoval ... Jestli je to tímhle, tak to je teda nářez
    No jo,ale proč to do včerejšího dne nedělalo?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání