jedna se o toto
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25623
pisou tam ze by to melo byt pouze do 100GB, tomu se mi nejka nechce verit? dam tam svuj hitachy 160 GBPATA
jedna se o toto
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25623
pisou tam ze by to melo byt pouze do 100GB, tomu se mi nejka nechce verit? dam tam svuj hitachy 160 GBPATA
Pašák erda.
už jsi četl tu diskusi pod tim ? mě osobně už ta diskuse dostatečně odradila od nákupu...![]()
navíc neexistující podpora výrobce...![]()
Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...
mna by odradilo samotne usb .. ked uz tak firewire .. je o moc lepsi
MC
Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".
jo ? proč ? imho je firewire ještě o dalších 10% pomalejší a zdaleka každá deska ho nemáPůvodně odeslal MadCap
![]()
no necetl, voni lidi tam pisou hodne casto hovaXinyPůvodně odeslal Marsellus Wallace
no USB nebo firewire to je mi jedno , jendno je o malo ryvhlejsi a druhy zere o trochu min cpu , to je mi celkem jedno....
travelmate 8000 ma vsehold vobjednam zkusim , pude --> ok v nepude --> sup s nim zpet
Pašák erda.
mám od ST Lab rámeček pro 2,5" disky a jsem spokojen, jediné co mě na něm trocu se*e je, že pokud chci disk vytáhnout musím kryt odšroubovat (strašě malinké šroubky), komp v podpisu disponuje pouze USB 1.1 a tak při přenosu větších oběmů ho raději připojuju rovnou na ATA rozraní
Gigabyte P35-DS3L ::: Pentium Dual-Core E5200 ::: 4x1024MB atd.
no dobrá, dejme tomu, že tohle je šmejd, co jiného mi tedy doporučujete na připojení disku k notebooku ?
Pašák erda.
Nějak jsem nepochopil proč by to měl bejt problémovej rámeček![]()
Vždyť i podle ohlasů je to poměrně
No, nulová podpora výrobce: není mi jasné proč by u takovýho zařízení mělo být nějaký forum nebo něco podobnýho.
Proto mi není jasné proč ho od koupě odrazujete?
Určitě to nebude špatnej nákup(pokud se nešťastnou náhodou netrefí na zmetek, ale to platí u všeho).
to eraser: Klidně bych to koupil.
Tak přesně tuhletu "věcičku" mám a je podle mě super. Mám v něm starší HDD 40GB 7200ot. a používám ho na přenášení dat mezi počítačem doma a na kolejích. Funguje naprosto spolehlivě, do staršího počítače doma jsem koupil usb 2.0 kartu do pci (deska Asus a7v) a v novějším mám usb 2.0 na desce (epox 8k9a2+ s kt400). Na obou dvou naprosto bez problémů (win xp prof. en sp1) bez jakýchkoli ovladačů (chová se to stejně jako flashka). Rychlost tak to těch 10MB/s. Mám ještě klasický rámečky na IDE, ale tohle jsem pořídil kvůli možnosti odpojení a připojení za chodu, která je naprosto super!!
Jediný co nedoporučuju je provádění změn v rozdělení partition na tom disku. Nějak mi to blblo a tak je lepší ho zapojit klasicky.
Myslím, že za ty prachy je to dobrá věcička.
lol...to je podobný, jako kdybys říkal, že to je megaspuerhyper auto, fakt hezký, funguje, ale ostatní auta mají maximálku 200km/h a tohle jenom 80hm/h...ale jinak je to fakt dobrý auto![]()
ostatní usb2.0 rámečky mají propustnost okolo 25-30mb/s...
Nevím co ti na tom vadí? Takovou věc bych si určitě nekupovat kvůli nepřetržitýmu používání disku. Prostě občas něco nakopírovat z něho nebo na něj a disk vypnout. V takovým případě je těch 10 MB/s naprosto v pohodě a nezajímá mě jestli se něco zkopíruje za minutu nebo za dvě. Jak jsem psal používám to na přenášení dat - zapnu, nakopíruju co potřebuju, vypnu, přenesu, zapnu, nakopíruju na interní disk a zase vypnu.Původně odeslal Marsellus Wallace
Kdyby mě nezáleželo na čase tak je mi u toho auto taky fuk za jak dlouho tam dojedu, hlavně když dojedu, hlavně když je to jinak fakt dobrý auto![]()
Omyyyyl.Původně odeslal Marsellus Wallace
Mam externiho Maxtora 200 GB kterej ma jak USB2.0 tak 1394 a pres USB 2.0 je to mnohem horsi.
Za a) zere vic sys. prostredku
za b) to hlavni - rychlost je u USB nizsi hlavne u prenosu velkeho mnozstvi malych souboru - tam ji FW porazi na hlavu....
atd atd.
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
ad a) to máš pravdu, 70% CPU utilization není na usb2.0 nic nenormálního. na druhou stranu mnoho dnešních IDE/SATA řadičů vytěžuje CPU stejně nebo velmi podobně...asi se s tim budeme muset smířitPůvodně odeslal Dawe
![]()
ad b) to bych se docela hádal, že není OBECNĚ pravda. možná u tebe jo, ale minimálně u mě tomu tak nebylo...a co jsem četl občas nějaký test na netu, tak nikdo se o tomto nezmiňoval. možná jsem četl špatné testy.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)