Výsledky 1 až 24 z 24

Téma: jakej DC++ client je best

Standardní jakej DC++ client je best

Byl bych rad , kdyby kazdy napsal co pouziva a jake s tim ma zkusenosti. Dekuju .

Japouzival obyc dc++ ted sem presel na czdc++ a je to celkem jiny kafe. Vim ze jich existuje jeste spousta.
    Pašák erda.

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní

No CZDC++ je každopádně lepší než DC++, ale jeho vývoj mám dojem nějak skončil. Momentálně doporučuju StrongDC, je to v podstatě následovník CZDC++.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Citace Původně odeslal Peca-on-line
    No CZDC++ je každopádně lepší než DC++, ale jeho vývoj mám dojem nějak skončil. Momentálně doporučuju StrongDC, je to v podstatě následovník CZDC++.
    No tak CZDC++ nikdy neskoncilo a jen tak neskonci, chvili bylo jen pro uzavrenou skupinu lidi, ale ted uz je zase normalne ke stazeni.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní

Citace Původně odeslal Masster
    No tak CZDC++ nikdy neskoncilo a jen tak neskonci, chvili bylo jen pro uzavrenou skupinu lidi, ale ted uz je zase normalne ke stazeni.
    aha, tak to to je bezva, já sem myslel, že už to zůstane jen pro vyvolený napořád, to budu muset testnout jak s tim pokročili

Standardní

Pro widle CZDC++ a pro Linux DCGui-QT
    Gigabyte P35-DS3L ::: Pentium Dual-Core E5200 ::: 4x1024MB atd.

Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

"Music is essentially useless, as life is." George Santayana

ASUS P4P800E Intel P4 2.4GHz WinFast A7600 GT TDH 2x512MB RAM PQI 400MHz dual channel Seagate ST3200826AS + Seagate ST380011A + Seagate ST340016A SB Audigy 4 19'' LCD ViewSonic VX920 Logitech MX500

Member
    Věk
    42
    Vliv
    271

Standardní

Je mi lito, ale vyvoj CZDC++ skutecne zkoncil...
    Hromada šrotu...

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Citace Původně odeslal BATMAN
    Je mi lito, ale vyvoj CZDC++ skutecne zkoncil...
    A to mas jako odkud? Stranky normalne jedou, nedavno vysla nova verze 0.401C, takze....
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní

Citace Původně odeslal Umbro
    s tou diskuzí souhlasim segmentový stahování je rychlejší, ale občas z toho lezou zmixovaný soubory, takže každej každej ať si vybere pomalu a spolehlivě nebo rychle a míň spolehlivě

Standardní

Mozna dobre by bylo take pripomenout, ze ne vsechny huby sezerou vsechny DC++ klienty. V tomhle ohledu je obyc DC++ 100% podporovane. Vyhodou je pomerna jednoduchost, nevyhodouj je v podstate nemoznost nastaveni up/down rychlosti. Ale v tehle branzi se pohybuji jen kratce, tak ani nevim jestli to nejaky DC++ klient ma.

Standardní

Citace Původně odeslal Perplex
    Mozna dobre by bylo take pripomenout, ze ne vsechny huby sezerou vsechny DC++ klienty. V tomhle ohledu je obyc DC++ 100% podporovane. Vyhodou je pomerna jednoduchost, nevyhodouj je v podstate nemoznost nastaveni up/down rychlosti. Ale v tehle branzi se pohybuji jen kratce, tak ani nevim jestli to nejaky DC++ klient ma.
    neboj je to vosetreny, ten strong se muze tvarit hubu ze to je obic dc++
    Pašák erda.

Standardní

Jaky je vlastne rozdil mezi strong a CZDC++ ?

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

smazite?

http://www.czdcplusplus.tk
    0.401[C]

tak nerikejte ze skoncil..

Citace Původně odeslal Jey
    jen byl docasne prerusen jeho oficialni vyvoj kvuli jednomu blbakovi, ktery delal vse pro zanik hubu czpro a nemel moc rad czdc++ takze programoval totalni fakovaci a podvadeci program zalozeny na predelavce czdc++(zdrojove kody musi byt podle gnu licence volne ke stazeni). rmdc++ se to jmenovalo nebo jmenuje. vyvoj czdc++ byl docasne neoficialni.. klient se dal stahnout pouze tak ze jste ho dali vyhledat na hubech. oficialni stranka byla totiz pozastavena. ted uz je vse, jak ma byt.

Standardní

jojo, je to jak rika Jey, jeden chudak "vymyslel" rmdc++ ktery posilalo falesny info o slotech, takze jeho uzivatel vlastne sdilel data, ale nebyla moznost je stahnout ! Proto se nove verze CZDC++ docasne pro bezny uzivatele staly nedostupny a taky kvuli tomu stavkoval czpro.

Senior Member mince Avatar uživatele kecinzer
    Věk
    41
    Vliv
    318

Standardní

CZDC++ je podle mě The Best. Vývok skutečně neskončil, jen na malej moment přestal bejt přístupnej pro veřejnost .

Zkoušel sem tunu jinejch včetně jmenovaného Strongu, ale žádný mě nepřesvědčil. Najdou se drobnosti, které prostě neberu.
    MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
    ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
    iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2

Standardní

Tak jsem zkusil to Strong DC a skutecne to je vyborny, jenze... Jenze je problem, ze kdyz to spustim tak to zacne hrabat na disku a nejak mi to cely zpomaluje PC ;( Jaksi podivne chovani, jako by to drive defragmentovalo

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

Tak jsem zkusil to Strong DC a skutecne to je vyborny, jenze... Jenze je problem, ze kdyz to spustim tak to zacne hrabat na disku a nejak mi to cely zpomaluje PC ;( Jaksi podivne chovani, jako by to drive defragmentovalo
    achjo. mno, strong dc neznam. ale tipuju ze to dela hashing vsech nasdilenych souboru po startu, resp. pokud to ty hashe uz spocitane nema. jsou to jakesi kontrolni soucty podle jakychsi definovanych algoritmu. clovek si od tebe stahne soubor, porovna hash od tebe s hashem u sebe a pokud jsou stejne, ma jistotu, ze stahnul soubor korektne. pokud se hashe lisi, jsou soubory ruzne a tudiz v stazenem muze byt chyba. tot zkratkovite.
    kdyztak me opravte kdybych kecal, ale nejspis ne.

Standardní

achjo. mno, strong dc neznam. ale tipuju ze to dela hashing vsech nasdilenych souboru po startu
    presne tak hashuje to asi 5 minut podle velikosti zdilenych dat a ryclosti procaku a hadru
    Pašák erda.

Standardní

Citace Původně odeslal eraser
    achjo. mno, strong dc neznam. ale tipuju ze to dela hashing vsech nasdilenych souboru po startu
    presne tak hashuje to asi 5 minut podle velikosti zdilenych dat a ryclosti procaku a hadru
    Me to hashuje jen 20 sekund a to sdilim 150 GB, nejdyl trvaji MP3
    Intel DualCore E5300 2,6 GHz @ 4,42 GHz (340x13), 1.43V | Noctua NH-U12P | Asus P965 Deluxe | 8 GB DDR2 RAM 800 MHz Dualchannel - A-DATA Vitesta Extreme edition | Saphire ATI HD 5770 Vapor-X @ 930/1330 MHz | SDD OCZ Vertex 3 120GB | Asus DVD-RW | Fortron 550W | Fujitsu SL23T-1 LED 23" | Logitech S220 | Windows 7 Ultimate x64 CZ

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Slayer(CZ)
    Me to hashuje jen 20 sekund a to sdilim 150 GB, nejdyl trvaji MP3
    to je nejaky divny. ale nerikam ze neverim.
    nejdele to hashuje pri prvnim spusteni. priste to uz hashuje jen soubory ktere nejsou jiz hashovane. me na tuleni 1400mhz hashuje 80gb-z toho 40gb mp3, 10gb programy a zbytek filmy cca. 10 minut. na 800mhz duronu pres 100mbit sit to ty samy data hashuje tak hodinu odhadem..
    kdyz nejsou v share od posledniho spusteni novy soubory, nebo tech dat je malo.. tak uz to trva jenom chvili. ale jinak bych rekl, ze by to pri 150gb cehokoliv mela byt delsi doba.

Standardní

No bude to urcite ti, protoze dole je videt prosgress toho hashe, ale dela mi to pokazdy co to pustim. Mam 2400+ a 512MB RAM, tak se mi zda ze nemam uplne masinku do srotu. Rovnez disk neni uplne nejhorsi... Nevadilo by mi kdyby to udelal jednou a pak az kdyz delam nejake updaty ve filech co sdilim, ale posustel jsem to 3x a pokazde to same

Standardní

abych to uvedl na pravou miru....
    Tech 5 minut to hashovalo jen pri prvnim spusteni (a nasdileni novych dat) ted uz to snad ani nehashne...
    Pašák erda.

Standardní

Ufff tak me to hashovalo dobrych 20 minut, ale ted uz je to parada. Fakt je to Strong DC++ dost dobre. Obyc DC++ se na to nechyta.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání