Výsledky 1 až 19 z 19

Téma: Problémy s MP3

Standardní Problémy s MP3

Po přeinstalaci winXP se mi začaly sekat MP3.Při přehrávání MP3 se občas (někdy i 5x za min) ozve takovej hnusnej zvuk v písnične (grrrr) a potom je to na chviku zase v pohodě.Občas se mi seká i přehrávání DVD filmů.Před přeinstalací win to bylo všechno v pohodě.Může to být kodekama?Mám jich v kompu pěknou partu,ale po odinstalaci jsou pořád v adresáři s win a MP3 se sekaji i po odinstalaci kodeků.Neexistuje nějakej prográmek pro totální odinstalaci kodeků?Ovladač na SBlive jsem zkoušel i starej,co jsem měl dřív a nic.Děkuju za každou radu či připomínku.

Standardní

na jinych pc jedou ty tvoje mp3 dobre protoze mi se jednou stalo ze scandisk mi zmrsil peknou kupu mp3 takze potom na urcitych mistech lupaly (ci jen chvilku nehrali,zalezelo od prehravace)....
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Standardní

MP3 soubory (písničky)jsou v pořádku,pokaždý se to kouše v jiných částech.Zkoušel jsem to ze začátku šoupat zpět a nic.Občas se to škube i při přehrávání audio CD (nepoškrábaného).Mam Athlon XP 1800+@2400+,ale i na default nastavení to dělá problémy.

Standardní

nemas treba vyple DMA... treba u HDD nebo CDrom
    CPU X2 4200+@2.92Ghz 1.375V Toledo + AC Freezer64 PRO MB ASUS A8N-E RAM 4x512 500 3-4-4-7-2T@450 VGA HIS X1800GTO@XT iceQ3@720/1480ZDROJ Seasonic SS-600HT 600W STORAGE Hitachi T7k250 250GB + 7K250 160GB@AAM SOUND CREATIVE X-Fi X-Treme Music + P580 5.1 DVD-RW LG GSA-H42L MONITOR Samsung 22" 2232BW MOUSE Mx310 500Hz MOD NET Hlucin.net WiFi 5Ghz 10MB/2MB/10ms/NO FUP

Standardní

DMA je u všech zařízení zaplé (disk běží na Ultra DMA 5,DVD-ROM na Ultra DMA 2 a DVD-RW taky na Ultra DMA 2).Já si myslím,že ty problémy dělají kodeky,ale nedaří se mi je úplně odinstalovat.Jo a pro přehrávání MP3 používám WinAmp 5.03 (modern).

Standardní

Citace Původně odeslal Funghost
    MP3 soubory (písničky)jsou v pořádku,pokaždý se to kouše v jiných částech.Zkoušel jsem to ze začátku šoupat zpět a nic.Občas se to škube i při přehrávání audio CD (nepoškrábaného).Mam Athlon XP 1800+@2400+,ale i na default nastavení to dělá problémy.
    skus ine drivery ku grafarni...

Standardní

Mam uplne stejnej problem. Ale nenastal po reinstalu OS, ale menil jsem desku a grafarnu a jen odstranil stary drivery od GK (GF3) a doinstaloval chybejici.Zadny kodeky jsem nemenil, takze je ani moc nepodezrivam. Jediny co mam novy, jsou 4in1 (posledni verze, predtim asi 4.42) a ATI Catalysty, predtim posledni verze nVidia ovladacu. Takze se trochu bojim, aby to nedelala nejaka soucast 4in1 (mam 4.51)
    Delaj to jen MP3 (zvuk obecne) a videa. Ve hrach to nedela.

Na reinstal se teprve chsytam, ted na to nemam cas.
    CPU: AMD Phenom X3 (2,8GHz), MOBO: Gigabyte GA-MA-790FX-DQ6, RAM: 2x2GB (A-Data), GPU: ATI Radeon HD4850, HDD: 120GB Kingston SSD (SATA) + 2TB Seagate (SATA), CHLADIČ: Scythne Ninja, OPTIKA: DVD-RW Asus, Audio: SB X-Fi Xtreme audio, TV KARTA: Asus TV/FM, CASE & ZDROJ: Chieftec DX01-BD/Corsair HX520

Standardní

Tema 4in1 drivera by to mohlo bejt.V minuly instalaci windowsu jsem mel 4.47 a ted mam 4.51pro (nebo tak neco).Nejnovejsi Omega drivery na grafiku jsem instaloval o vikendu, problem nezmizel,tak bych se priklanel k tem 4in1 ovladacum.Pred Omegama jsem mel Catalysty a uz i s tema to delalo problemy.

Standardní

Jo vypada to tak. Nejsem stoural, takze me nebavi zjistovat, ktera soucast 4in1 to dela, zkusim tam pri preinstalu dat enjaky starsi a nez to preinstaluju novejsi verzi, zazalohuju si partysnu.
    Ani nevim, jestli jdou 4in1 nejak odinstalit.
    CPU: AMD Phenom X3 (2,8GHz), MOBO: Gigabyte GA-MA-790FX-DQ6, RAM: 2x2GB (A-Data), GPU: ATI Radeon HD4850, HDD: 120GB Kingston SSD (SATA) + 2TB Seagate (SATA), CHLADIČ: Scythne Ninja, OPTIKA: DVD-RW Asus, Audio: SB X-Fi Xtreme audio, TV KARTA: Asus TV/FM, CASE & ZDROJ: Chieftec DX01-BD/Corsair HX520

Standardní

Tak se mi ty 4.51 nepovedly odinstalit, takze mi to trrrrka furt. Holt az bude cas, tak reinstalim.

Standardní

Tak jsem preinstaloval a 4in1 to nedelaj. Mam podezreni na ovladace ke grafice, tak jak pise Markoff.tk. Ted ale nemam naladu to zkouset.
    Nikomu jinymu to takhle nezlobi? Mam Catalysty 4.3, se kteryma jinak zadny problemy nemam.

Standardní

Zkousel jsem ruzne verze Catalystu (vzdy jsem ty puvodni odinstaloval Driver Cleanerem), ale trrrrka to furt. Kdyz jedu na ten standardni VGA driver, je to bez trrrkani.
    Zkusim nejaky Omegy nebo DNA nebo tak neco. Ale nerikejte mi, ze jste se s tim nikdo nesetkal.

Funghost: tys to uz vyresil

EDIT: prej by to mohla delat ta kombinace s Livem. Zkusim ho vyndat jet na intergovanou zvukovku.

Standardní

odpoved je jasna.. za vse muze live
    CPU X2 4200+@2.92Ghz 1.375V Toledo + AC Freezer64 PRO MB ASUS A8N-E RAM 4x512 500 3-4-4-7-2T@450 VGA HIS X1800GTO@XT iceQ3@720/1480ZDROJ Seasonic SS-600HT 600W STORAGE Hitachi T7k250 250GB + 7K250 160GB@AAM SOUND CREATIVE X-Fi X-Treme Music + P580 5.1 DVD-RW LG GSA-H42L MONITOR Samsung 22" 2232BW MOUSE Mx310 500Hz MOD NET Hlucin.net WiFi 5Ghz 10MB/2MB/10ms/NO FUP

Standardní

Tak je to tak, odinstalil jsem drivery k Livu, vyndal Live, zprovoznil integrovanou zvukovku a jede to OK.
    Diky za rady.

PS: zkusim ted prehodit Live do jinyho slotu

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Zatim se mi to nepodarilo vyresit.Kdyby to delala SB Live,tak jak to,ze problem zacal az po preinstalaci win?Predtim to bylo bez problemu.Nevim,jak u vas,ale me se sekaji MP3 ve Winampu (5.03a).Windows Media Player 9 to nedela.Zkusim vyndat Livku a pripdane ji dat no jinyho PCI.

Standardní

Diky misha, procet jsem to, zkusil jsem prehodit Live do jinyho slotu, ale nepomohlo to. Znova instalit system, kvuli vypnuti ACPI a sachovani s nejakym VIA latency patchem se mi nechce provadet.
    Takze jedu na tu integorvanou zvukarnu.
    Zkusim si pujcit Audigy 2 ZS, jestli mi treba nebude zlobit, ale jsem spis nalomenej si koupit Herculesa (myslim, ze Digifire).
    O A2 bych neuvazoval, kdybych nemel PC jen na pareni.

Standardní

Muj problem byl vyresen opravnym patchem pro SB Live! Nasel jsem ho na: http://www.georgebreese.com/sites/ge...ware/#CREATIVE Ted mi funguji MP3 bez problemu.Ani DVD nedela problemy.Snad jen dodat diky hosi a hlavne DIKY mISHovi za odkaz na jiny forum,kde byl odkaz na ten patch.

Standardní

Stydim se stydim, ja myslel, ze mam aplikovat VIA latency patch, ten SB patch jsem prehlidnul.
    Uz jsem ho stahnul, nainstalil a funguje to.
    Takze jeste jendou diky Mishovi a diky i Funghostovi, ze napsal znova ten odkaz.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání