Do zcela nove desky jsem vrazil bartona 2500+, 512MB kingmax, 8500 a eurocase 350W zdroj a zapnul. Pocitac bezel, lehce jsem posteloval BIOS, ale wokna ani nenabehly. Zacal jsem trochu vic ladit BIOS (napeti pouze Vmem na 2., ale po asi 5. resetu uz komp nenabehl. Resetoval jsem BIOS, ale porad nic. zkusil jsem muj druhy procak 2400+, ale take nic. Zajimavy ale je, ale s 2500+ se na POST display objevilo FF, coz je chyba BIOSu, kdezto s 2400+ to doslo az na C1, coz je chyba pameti. Zkusil jsem dat pameti do jineho slotu, nepomohlo.Pak me doslo, ze reset BIOSu zrejmne nefunguje, protoze jsem pred resetem BIOSu nastavil "power ON after power failure", ale komp se zapinal dal po vyndani ze zasuvky. Vyndal jsem tedy baterii a rucne zkratoval oba kontakty, az potom se prestal zapinat. Zajimavy je, ze tim 2500+ jsem uplne stejne odpalil PCchips M848ALU, ktera pred tim s tim 2400+ bezela bez problemu pul roku. Zrejmne tedy vadny procak, ale toto ted na nem pisu v nove M848ALU, takze zrejmne funguje. Pravda je, ze je malinko ustipnuty, ale bezi. Napada nekoho neco, krome toho, ze ten 2500+ je zrejmne proklety? Nejhorsi bude, az se mi ten EPOX vrati jako neopravnena reklamace.