Problém:
Do víkendu jsem provozoval Bartona 2500+ na 3200+ s 1.75V, Prime běžel přes noc bez chyby (volba Blend)... v neděli jsem jen tak ze srandy zkusil Prime pustit a padl asi po 3 minutách

Pak jsem zkusil přepnout položku CPU Interface z aggressive na optimal a Prime byl opět stabilní přes noc...
Včera jsem dělal pořádek v kabelech, tzn, vše jsem rozpojil, posvazoval páskama apod., znovu zapojil, pustil PC, vše najelo. Při hokeji RUS-SWE jsem opět pustil Prime, chtěl jsem se přesvědčit, jak se projeví zlepšení průtoku vzduchu ve skříni po odstranění té strašné skrumáže kabelů... Jenže ouha... Se Zalmanem jsem doteď měl teploty do 55C při Prime, teď najednou 60C

, tak jsem měl podezření na chladič (že jsem s ním asi blbě pohl při odpojování napájení desky), tak jsem ho nasadil znovu... Bohužel nepomohlo...
Ke všemu nejen, že se teplota zvedla, ale Prime při nastavení 1.75V padne do tří minut ať je tam aggressive nebo optimal! Při 1.775V padne asi za 8 minut a při 1.8V jede minimálně půl hodiny (zatím nepadl), ale topí jak sviňa, na to že na něm sedí chladič za 1800

60C je fakt hodně...
Poraďte, co jsem kua mohl přehlídnout
(večer ještě zkusím znovu nasadit chladič, jestli fakt nejsu levej, pasta je tam AS Copper)
Jo a ještě jsem si všimnul, že mi kleslo Vcore o 0.025V a lítá +/- 0.05V... prostě do teď to bylo furt 1.75V a teď mi zobrazuje monitoring 1.7V-1.75V