Pokoušim se založit novou v wi-fi komunity v jablonci...sdílení filmů, mp3, připojení k netu(výhodně), hraní mulitplayeru atd...
Nepřipojíte se někdo?
Pokoušim se založit novou v wi-fi komunity v jablonci...sdílení filmů, mp3, připojení k netu(výhodně), hraní mulitplayeru atd...
Nepřipojíte se někdo?
AMD Athlon XP 2500@3200(190MHz*11) and still counting!|| ASUS A7V600-X || GeForce2 64MB || DDR 512MB 400MHz || WesternDigital 40GB || 2 x FireBall 3GB || WesternDigital 1.5GB || Fortron LN 300W || HP 17\" || ATA RAID HighPoint 370 || BenQ 52x24x52 || Dell 52x || NoName CDROM
Nikdo mě nemá rád
nez zacnes rozhadzovat letaky , rozmysli si co tam napises : sdílení filmů, mp3 : to zavana navstevou policiePůvodně odeslal Scarabeus_man
NTB - nejake Lenovo
PC - Intel i5 netaktovany
fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
technical diver , deep full nitrox 75m :)
Urcite bude sdilet doma natocene Pcko + osobne nahrane MP3 a na tom nic nelegalniho neni.
Ale k veci. Jdi se podivat na www.czfree.cz, najdes tam i mapu. V Liberci WiFi sit funguje a na tenhle web ti prijde urcite vic zajemcu, pokud uz tam nejaka komunita neni.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
no samozřejmě :o) sdílení fotek z dovolený a nahrávky zvuků z přírody :o)
Doufal sem, že se někdo ozve => dokud neseženu aspoň 10cvoků tak si neškrtnu
Ale díky za tip, já si nemohl vzpomenout na tu adresu
AMD Athlon XP 2500@3200(190MHz*11) and still counting!|| ASUS A7V600-X || GeForce2 64MB || DDR 512MB 400MHz || WesternDigital 40GB || 2 x FireBall 3GB || WesternDigital 1.5GB || Fortron LN 300W || HP 17\" || ATA RAID HighPoint 370 || BenQ 52x24x52 || Dell 52x || NoName CDROM
Nikdo mě nemá rád
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)