Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Audigy 2 vs. Terratec Aureon Sky vs. Hercules Digifire

Junior Member Avatar uživatele zarkow
    Věk
    44
    Vliv
    263

Standardní Audigy 2 vs. Terratec Aureon Sky vs. Hercules Digifire

Zdravím, můžete mi dle vlastních zkušeností poradit, která z těchto zvukovek bude pro mě nejlepší? Chci ji pro poslech a nahrávání hudby, filmy a taky trošku hry. Cenově jsou na tom podobně, tak nevím pro kterou se rozhodnout. Repro: Genius SW-5.1 HT nebo Ozaki HM050 B5 (to se ještě rozhodnu, ale asi ty Geniusy....)
    Díky moc

Standardní

no nejlepší bude ten terratec sky, když ti nebudou dostačovat stávající ovladače tak jednoduše přeflshjuješ na prodigy. Má to tuším nejlepší převodníky, z těch dvou , digyfire a fortissimo budou asi na stejné úrovni, ale ta audigy bude lepší na hry hlavně EAX
    Pašák erda.

Standardní Re: Audigy 2 vs. Terratec Aureon Sky vs. Hercules Digifire

Citace Původně odeslal zarkow
    Zdravím, můžete mi dle vlastních zkušeností poradit, která z těchto zvukovek bude pro mě nejlepší? Chci ji pro poslech a nahrávání hudby, filmy a taky trošku hry. Cenově jsou na tom podobně, tak nevím pro kterou se rozhodnout. Repro: Genius SW-5.1 HT nebo Ozaki HM050 B5 (to se ještě rozhodnu, ale asi ty Geniusy....)
    Díky moc
    Pokud ti záleží na tom pořadí-hudba, filmy, hry ...... tak Terratec+flash na Prodigy.

Věk
    44
    Vliv
    263

Standardní

Díky, to pořadí priorit asi opravdu bude hudba, film, hry. Takže zkusím ten Terratec. To flashnutí tu asi bude někde popsáno že? Můžete mi hodit odkaz? Thx

Senior Member
    Vliv
    305

Standardní

odkaz: http://oc4um.murder.cz/search.php
    nedávno jsem to hledal a našel jsem to docela rychle
    2 0 1 3 2 0 1 3 2 0 1 3 2 0 1 3 2 0 1 3 2 0 1 3 2 0 1 3 M --- zɔ˙ƃuıʞɔolɔɹǝʌo
    0 P F 1 0 0 1 1 0 0 1 1 2 P F 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 P F 1 M --- oʌǝɹɔloɔʞıuƃ˙ɔz
    1 F P 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 F P 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 F P 0 X --- zɔ˙ƃuıʞɔolɔɹǝʌo
    2 1 0 3 2 1 0 3 2 1 0 3 2 1 0 3 2 1 0 3 2 1 0 3 2 1 0 3 III --- oʌǝɹɔloɔʞıuƃ˙ɔz

Věk
    44
    Vliv
    263

Standardní

Už jsem odkaz našel... Ještě jsem se chtěl zeptat. Když flashnu ten Aureon Sky, ktetrý je 5.1, vznikne Prodigy 7.1... Tím flashnutím přibude další kanál? To jde? Pardon že se tak ptám, moc tomu nerozumím...

Standardní

Už jsem odkaz našel... Ještě jsem se chtěl zeptat. Když flashnu ten Aureon Sky, ktetrý je 5.1, vznikne Prodigy 7.1... Tím flashnutím přibude další kanál? To jde? Pardon že se tak ptám, moc tomu nerozumím...
    Tak ty by bylo pěkný!!! Máš snad na tý kartě další výstup? Nemáš. Jestli chceš výstup na 7.1, tak flashni Terratec Aureon Space 7.1 a pak to půjde. Já to přesně takhle mám.

Věk
    44
    Vliv
    263

Standardní

Díky, myslel jsem si to...

Věk
    44
    Vliv
    263

Standardní

Mám ještě jeden praktický dotaz. Poznám na repro Genius SW 5.1 HT zvukový rozdíl mezi Terratecem Sky a Audigy 2 při přehrávání Mp3 a filmů? Nepřijde mi, že ty Geniusy jsou až taková sestava, aby byl nějaký výrazný rozdíl. Na dražších ale asi ano. Jak to vidíte vy?

Standardní

Mám ještě jeden praktický dotaz. Poznám na repro Genius SW 5.1 HT zvukový rozdíl mezi Terratecem Sky a Audigy 2 při přehrávání Mp3 a filmů? Nepřijde mi, že ty Geniusy jsou až taková sestava, aby byl nějaký výrazný rozdíl. Na dražších ale asi ano. Jak to vidíte vy?
    Ja to vydim uplne stejne jako Ty, mam taky Geniusy a Audigy 2 ZS, na filmy super, hudba dostacujici a hry narez.Myslim, ze na techle repro rozdil moc nepoznas, vsechny ty zvukovky jsou super.
    Athlon 2500XP+@2420MHz(220x11)-Watercooled, ABIT NF7-S r.2.0, OCZ 512MB 433MHz CL 2 EL , ATI Original Radeon 9700@9700Pro-Watercooled, Fortron FSP350-60PN(PF) 350W, Chieftec DX-01BD-U, SB Audigy 2 ZS, GENIUS SW-5.1HT Surround, DVD Toshiba, Samsung Spinpoint 160GB PATA,

Věk
    44
    Vliv
    263

Standardní

Nejsem zbožňovatel Creative, ale šlo mi jen o to, že Terratec je v současné době poněkud nedostatkové zboží. Toho flashnuti se navíc trošku bojím, aby to nějak nevytuhlo....Pak už bych to nevyreklamoval... Na těch Geniusech zvukový rozdíl moc nepoznám. Na lepší repro stejně nejsou kroupy

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání