Cau,
mam problem koupil jsem si LG DVD±R/RW/RAM (dual) GSA-4081B, ale po naistalovani nera express, dodavaneho spolu s LG nedojde k detekci te lg mechaniky. Cili nabizi mi to pouze paleni do image. Co s tim?
Predem diky za radu.
Cau,
mam problem koupil jsem si LG DVD±R/RW/RAM (dual) GSA-4081B, ale po naistalovani nera express, dodavaneho spolu s LG nedojde k detekci te lg mechaniky. Cili nabizi mi to pouze paleni do image. Co s tim?
Predem diky za radu.
amd 1800+(pal.),msi kt4v,768mb ddr 333mhz,gf3ti200,wd80g 8mb,sb live 5.1,dvd toshiba,cdrw asus,tv-fm avermedia,adig66...
Jestli si dostal k tý palírně ještě nějakej jinej software, tak ho nainstaluj, to je jedna možnost-a druhá, zkus jinou verzi Nera. Tohle se dřív stávalo naprosto běžně, že Nero neumělo pracovat s některýma mechanikama a v novějších verzích to odstraňovali.
Stiahni si najnovsiu verziu Nera
www.ahead.de
AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava
Urcite jak bylo receno vyzkousej novejsi verze NERO. Mel jsem ten sam problem s original dodanym softem. Po instalaci nove verze NERO probehla detekce mechaniky bez sebemensiho problemu![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)