Na svem stahovacim kompu na Strahove se mi stalo nasledujici:
V pondeli jsem prisel, zapojim disk a zapnu komp a nic, jen dlouhe pipnuti jedenkrat. vsechno jsem povytahal a znova zapojil a jelo to, najela obrazovka, kde nabiha windous, pak se objevil "unknown HW error". Tak jsem to znova rozebral a zapojil a od te doby mi nefunguje Direct3D a nejde spustit ani nic ve WMedia Playeru a ostatni prehravace se zaseknou tak, ze je musim ukoncit ve spravci, nechapu proc, detonatory, directy jsem preinstaloval, nic nepomohlo, hrani CSka je v hajzlu
Detailne: s defaultnimi ovladaci se mi poc. pri spusteni CSka natvrdo zasekne. S detonatory 30.neco nebo 40.neco se mi CS spusti, ale zatuhne to (tentokrat ale ne natvrdo) v momente, kdy se nahrava mapa. S WMP je to to same.
Kdyz spoustim dxdiag s def. ovladaci, natvrdo se to sekne, s detonatory se zobrazuji pri testu direct3D objekty, ktere bych rozhodne nenazval rotujici krychli - jde spis o nahodne vykreslene trojuhelniky mezi vrcholy krychle.
Jeste konfigurace> Jetway V266B, Duron 800 noOC, nonameG2MX400 pasivne chlazena, pamet noname 256MB SDRAM +HDD, CDROM.
Nic jineho, nez co jsem popsal (+samozrejme vsechny hry) neblbne.
Tusi nekdo, cim by to mohlo byt ? Muze to byt windousem (trochu divna otazka, ale stejne) ? Neni to treba nejaky hnusny virus (nic jsem ale nenasel) ?